Antena Meniu Search
x

Foto Cum a marcat Julia Roberts aniversarea a 21 de ani de căsnicie cu Danny Moder. "Dragoste adevărată"

Julia Roberts postează o fotografie rară cu "dragostea adevărată", Danny Moder, pentru a sărbători cea de-a 21-a aniversare a lor.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 09:26

Cum şi-a cunoscut Julia Roberts marea dragoste
Cum şi-a cunoscut Julia Roberts marea dragoste - Profimedia

Julia Roberts a marcat marți cea de-a 21-a aniversare de nuntă a căsătorie ei cu Danny Moder printr-o postare „dulce” pe Instagram. Vedeta din "Mystic Pizza" a împărtășit o fotografie estompată a ei și a lui Moder prinși într-un sărut pasional, cu un mesaj simplu: "21". Roberts a inclus, de asemenea, hashtag-urile "#truelove", "#heckyeah" și "#fromhereonout".

Cum şi-a cunoscut Julia Roberts marea dragoste

Moder și Roberts s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare al filmului "The Mexican", relatează Mediafax. Moder lucra ca operator la acea vreme, iar cei doi aveau relații romantice cu persoane diferite. Cu toate acestea, ambele cupluri s-au despărțit în cele din urmă, iar Moder și Roberts și-au putut continua idila.

Cei doi s-au căsătorit mai târziu la ferma lui Roberts din Taos, New Mexico, pe 4 iulie 2002. Potrivit Us Weekly, întregul eveniment a fost strict secret, invitații fiind pur și simplu invitați să vină și să "sărbătorească Ziua Independenței" cu Moder și Roberts.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au trei copii

În noiembrie 2004, Roberts a dat naștere primilor lor copii, gemenii Hazel și Phinnaeus. Ulterior, ei au mai avut un fiu, Henry, în 2007. Deși perechea a păstrat un profil relativ scăzut în anii care au trecut de la căsătoria lor, ei își împărtășesc în mod regulat dragostea unul pentru celălalt cu cei care îi urmăresc pe Instagram cu ocazia unor sărbători precum Ziua Îndrăgostiților și la aniversarea lor din fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Cum a marcat Julia Roberts aniversarea a 21 de ani de căsnicie cu Danny Moder. "Dragoste adevărată"