Antena Meniu Search
x

Video "Verdictul de astăzi confirmă ceea ce am spus de la început". Jurații i-au dat câștig de cauză lui Johnny Depp

Johnny Depp a ieşit victorios în faţa fostei sale soţii, Amber Heard. În unanimitate, juriul procesului a decis că acuzaţiile făcute de actriţă la adresa "piratului din Caraibe" sunt false. Amber Heard trebuie acum să îi plătească actorului despagubiri de 15  milioane de dolari. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 03.06.2022, 02:15

Vezi și

"Considerați că domnul Depp a dovedit toate elementele defăimării?"

Răspunsul juriului: "Da".

Judecătorul: "Consider că verdictul juriului este unanim. Doamnelor şi domnilor, acest lucru pune capăt procesului"

După 6 săptămâni de scandal, în care Depp şi fosta soţie s-au acuzat reciproc de comportament violent, juraţii i-au dat dreptate actorului și au stabilit că acuzaţiile că ar fi avut un comportament agresiv nu se susţin, iar Heard a acționat cu "răutate" împotriva lui.

Pe acelaşi subiect

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp: "Verdictul de astăzi confirmă ceea ce am spus de la început, că afirmațiile împotriva lui Johnny Depp sunt defăimătoare și nu sunt susținute de nicio dovadă"

Procesul care împărțit lumea

Totul a început, de fapt, în urmă cu opt ani. În timpul divorţului, Heard l-a acuzat pe Depp că a abuzat-o fizic şi verbal în timpul căsătoriei. Ar fi început chiar din luna de miere, când a împins-o într-un perete şi i-a înfăşurat o cămaşă în jurul gâtului. Pentru că nu aveau un acord prenupţial, Johnny Depp a trebuit să îi dea atunci 7 milioane de dolari, bani pe care actriţa s-a angajat să îi doneze, dar nu a făcut-o. 

"Cred că, prin acest proces, s-a dovedit că atât bărbaţii cât şi femeile pot fi victime. Violenţa nu are gen, nu se deosebeşte între genuri".

În urma acuzaţiilor fostei soţii, Johnny Depp a pierdut rolul lui Jack Sparrow, din celebra serie Piraţii din Caraibe, dar şi alte contracte. Imediat după decizia juraţilor, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere. 

"Cu şase ani în urmă, viaţa mea, viaţa copiilor mei, viaţa celor apropiaţi mie şi de asemenea viaţa acelor oameni, care pentru mulţi, mulţi ani, m-au sprijinit şi au crezut în mine s-a schimbat pentru totdeauna. Toate într-o clipă. Şase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi", a scris Johnny Depp pe o reţea de socializare.

Celebrul actor era într-un bar din Newcastle, când a aflat verdictul. Aşa că a sărbătorit alături de fani şi de prietenul lui, chitaristul Jeff Beck, cu care era în turneu. 

Fosta soţie a acceptat cu greu decizia: "Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ", a transmis Amber Heard.

Judecătorul a decis ca Johnny Depp să primească aproximativ 10 milioane de dolari. La rândul ei, Amber Heard  va primi 2 milioane de dolari despăgubiri, pentru că a fost defăimată de unul dintre avocaţii actorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Entertainment » "Verdictul de astăzi confirmă ceea ce am spus de la început". Jurații i-au dat câștig de cauză lui Johnny Depp