Antena Meniu Search
x

Video Prima reacţie a lui Amber Heard, după ce a pierdut procesul împotriva lui Johnny Depp. "Am inima frântă"

Johnny Depp a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard şi va primi daune de 15 milioane de dolari, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 11:31

Amber Heard plânge după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp
Amber Heard se declară "dezamăgită" de verdictul juriului, în procesul împotriva lui Johnny Depp - Captură video Twitter

Actriţa Amber Heard l-a defăimat pe fostul ei soţ Johnny Depp, considerându-se victimă a violenţelor conjugale, au conchis miercuri juraţii la un tribunal american, la capătul unui proces ultra mediatizat care a dezvăluit momente neplăcute din căsnicia celor două vedete de la Hollywood. Cei şapte juraţi, cinci bărbaţi şi două femei, au răspuns afirmativ la întrebarea dacă titlul şi două pasaje dintr-un articol publicat în 2018 de Amber Heard conţinea afirmaţii defăimătoare cu privire la Johnny Depp, potrivit deciziei lor. 

Citește și: Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Ce a avut de spus actorul

Reacţia lui Amber Heard după victoria lui Johnny Depp

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ", a transmis actriţă într-un mesaj citat de news.ro. Ea a primit daune compensatorii de 2 milioane de dolari dar va trebui să-i plătească fostului soţ 15 milioane de dolari. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procesul de defăimare Johnny Depp vs. Amber Heard

Johnny Depp, starul „Piraţii din Caraibe” în vârstă de 58 de ani, a cerut daune de 50 de milioane de dolari şi a susţinut că l-a defăimat atunci când ea s-a autodenumit „o persoană publică care reprezintă abuzul domestic” într-un articol de opinie din ziar.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari, spunând că Depp a defăimat-o când avocatul său a numit acuzaţiile ei o „înşelătorie”. Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau pe oricare altă femeie şi a spus că ea a fost cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în 2011 în timp ce filmau „The Rum Diary” şi s-a căsătorit în februarie 2015. Divorţul lor a fost finalizat aproximativ doi ani mai tarziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Prima reacţie a lui Amber Heard, după ce a pierdut procesul împotriva lui Johnny Depp. "Am inima frântă"