Antena Meniu Search
x

Foto Amber Heard nu poate plăti despăgubirea de 10.4 milioane de dolari. Ce plan pun la cale avocații actriței

Amber Heard cu siguranţă nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru defăimare, după cum cere verdictul dat miercuri de un juriu american, a declarat joi avocata actriţei, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 18:15

actrița Amber Heard, după procesul pierdut cu Johnny Depp
Amber Heard nu poate plăti despăgubirea de 10.4 milioane de dolari. Ce plan pun la cale avocații actriței - Profimedia Images

Johnny Depp a ieşit învingător din acest proces extrem de mediatizat, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc.

Întrebată de canalul NBC dacă clienta sa îi poate plăti lui Johnny Depp cei 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: "oh, nu, absolut nu".

Avocata, care consideră că Amber Heard a fost "demonizată" de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate vedetei din "Piraţii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.

Pe acelaşi subiect

Amber Heard a făcut declarații false, cu rea intenție, au aprecizat jurații americani

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ.

Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Ea şi-a recunoscut "dezamăgirea inexprimabilă" într-un comunicat. "Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ", a făcut cunoscut ea.

Ce se întâmplă dacă Amber Heard nu poate plăti daunele 

Amber va trebui probabil să depună o garanție pentru suma totală de 10,35 milioane de dolari, plus dobândă, dacă decide să facă apel la decizia de miercuri, ceva ce purtătorul ei de cuvânt, Alafair Hall, a declarat pentru New York Times că plănuiește să facă acest lucru.

Dacă nu îşi va putea îndeplini obligația de plată, instanța poate alege să-i sechestreze o parte din salariu, dacă se constată că Heard are potențialul de câștig necesar. În timpul procesului pentru cazul ei de defăimare cu fostul ei soț, Johnny Depp, Heard a confirmat că a fost plătită cu 1 milion de dolari pentru Aquaman și 2 milioane de dolari pentru Aquaman și Regatul pierdut, cu bonusuri bazate pe performanțele filmelor în box office.

„Pentru o persoană care nu are capacitatea de a plăti hotărârea și nu are capacitatea de a depune garanția, atunci există o problemă reală dacă partea câștigătoare intenționează să execute hotărârea”, a declarat avocatul Sandra Spurgeon pentru CBS, MoneyWatch.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Amber Heard nu poate plăti despăgubirea de 10.4 milioane de dolari. Ce plan pun la cale avocații actriței