Antena Meniu Search
x

Video Documentarul Nasty, proiectat la Cannes 2024. Ce nume mari i-au fost alături lui Ilie Năstase la premieră

Cannes 2024. Seară de neuitat pentru legenda tenisului Românesc, Ilie Năstase. Documentarul - Nasty - despre viaţa şi cariera sa a fost proiectat, în premieră, la festivalul de film de la Cannes şi s-a dovedit a fi un adevărat succes. A fost aplaudat la scenă deschisă de toţi cei prezenţi în sala uriaşă de cinema. Fostul mare jucător nu a trecut neobservat nici pe covorul roşu. A venit însoţit de foștii tenismeni Ion Tiriac, Virgina Ruzici și Boris Becker, care i-au fost aproape la fiecare pas.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 22:22

Documentarul "Nasty" a fost prezentat în secțiunea "Proiecții Speciale" a festivalului de Film de la Cannes. Filmul urmărește întreaga carieră a fostului lider mondial Ilie Năstase, cu imagini de arhivă, de la primul turneu US Open câștigat de român până la moștenirea pe care o lasă tenisului.

De pe covorul roșu de la Cannes, nu putea lipsi Ion Țiriac, mentor şi bunul prieten al lui Ilie Năstase. Miliardarul a sosit la mult-aşteptatul eveniment cinematografic într-o maşină de lux neagră, a purtat un costum clasic cu imprimeu floral, la care a asortat, bineînţeles, nelipsiţii ochelari de soare.

Nume mari ale tenisului s-au adunat din toate colţurile lumii pentru a fi alături de Ilie Năstase

Vezi și

Nu numai miliardarul român i-a fost aproape lui Nasty în marea lui zi. Nume mari ale tenisului precum Henri Leconte, Boris Becker, Mansour Bahrami și Virginia Ruzici s-au adunat din toate colţurile lumii pentru a fi alături de el pe Croazetă.

Deşi nu a fost văzută pe covorul roşu, şi Ioana Năstase a fost alături de soțul ei. Ba chiar a atras toate privirile în sală într-o o rochie albă, lungă, cu un decolteu adânc. Printre invitați s-au mai numărat și cei trei regizori ai filmului Cristian Pascariu,Tudor D. Popescu şi Tudor Giurgiu şi actriţele Andreea Vasile şi Olimpia Melinde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Entertainment » Documentarul Nasty, proiectat la Cannes 2024. Ce nume mari i-au fost alături lui Ilie Năstase la premieră