Antena Meniu Search
x

Video După 2 ani de restricţii, Radio ZU a readus oamenii împreună într-un eveniment organizat în aer liber

Atmosferă incendiară, vineri noaptea, la grădina Urbană din Herăstrău. A început seria concertelor de vară, iar muzica a fost asigurată de Dj Project și Taraful de la Clejani. Bucureştenii, dar şi oameni veniţi special din alte oraşe au dansat până târziu în noapte. Gazdele evenimentului au fost Buzdugan, Morar și Emma, de la Radio Zu. 

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 10:47

Vezi și

A fost cod roşu de dans, voie bună şi distracţie la petrecerea ZU, iar seara a fost cu adevărat incendiară. Sute de ascultători ai postului de radio au venit să petreacă în Capitală din toate colţurile ţării. 

Daniel Buzdugan, realizator Radio ZU: N-am mai văzut atâta lume de foarte multă vreme. Avem oameni care au venit de la Bacău, de la Galaţi, de la Oradea.  

Petrecerea ZU, cu cea mai bună muzică live 

Punctul culminant al serii a fost apariţia pe scenă a tarafului de la Clejani. Publicul a încins hora, iar Viorica de la Clejani a coborat de pe scenă pentru a dansa în mijlocul oamenilor. 

Mihai Morar, realizator Radio ZU: Este petrecerea pe care o aşteptam după toată pandemia asta. Să ne vedem cu ascultătorii, să ne vedem cu artiştii, să petrecem fără să ne gândim uite cum arată ăla, uite cum e îmbrăcat ala, nu contează.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » După 2 ani de restricţii, Radio ZU a readus oamenii împreună într-un eveniment organizat în aer liber