Antena Meniu Search
x

Video "E foarte fain vibe-ul de aici şi muzica la fel". Vibraţia şi distracţia, la cote maxime în a treia noapte de Electric Castle

Electric Castle a continuat să fie polul distracţiei în acest început de weekend. Pe domeniul de la Bonţida s-au strâns mai mulţi oameni ca oricând, toţi dornici să simtă vibraţia şi atmosfera de festival.  Cap de afiş, seara trecută, a fost cea mai bună trupă de rock înfiinţată în ultimul deceniu - în opinia fanilor - ''Twenty One Pilots''. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.07.2022, 08:41

Vezi și

Pe scena principală, Delia a fost prima care a făcut senzaţie. Melodiile arhicunoscute ale artistei au fost cântate vers cu vers de toţi tinerii. 

A treia noapte de Electric Castle

Invitată încă din anul 2020, dar ''interzisă'' de pandemie, cea mai aşteaptă trupă de aseară a fost ''Twenty One Pilots''. Americanii au păşit pentru prima dată pe o scenă din România, iar publicul a avut grijă să le transmită toată dragostea. 

Tyler Joseph, vocalist Twenty One Pilots​: Este pentru prima dată când cântăm aici, în ţara asta. Drumul a fost frumos, primirea a fost uimitoare. Nu se întâmplă des să cântăm undeva pentru prima dată, suntem foarte emoţionaţi. 

Pe acelaşi subiect

Spectacolul oferit de americani a fost unul de zile mari. Jocuri de lumini, confetti, fum şi chiar un foc de tabară, toate au colorat scena principală.

Băiat: E foarte fain vibe-ul de aici şi muzica la fel. Şi foarte multe faine aici. 

Fanii, veniţi în număr mare, au mai avut parte şi de o surpriză din partea americanilor, care au cântat şi o piesă îndrăgită în Transilvania - "Nu-i pământ ca şi Ardealul".

Zeci de mii de fani s-au distrat şi la celelalte 9 scene amplasate pe domeniul Banffy, unde au avut parte de muzică pentru toate gusturile.

Reporter-tinere: - Cum e atmosfera aici, la Electric?

- Splendidă, e absolut extraordinară. Cel mai frumos feeling, pentru mine e acasă, sunt de loc din Bonţida. 

- E foarte multă diversitate şi absolut peste tot unde mergi găseşti tot felul de activităţi pe care le poţi face şi e extraordinar. Plus artiştii, senzaţionali. 

Petrecerea de la Bonţida continuă şi în seara asta. În penultima zi de festival, oamenii se vor putea distra pe muzica electronică a britanicilor de la Disclosure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » "E foarte fain vibe-ul de aici şi muzica la fel". Vibraţia şi distracţia, la cote maxime în a treia noapte de Electric Castle