Antena Meniu Search
x

Video Pană de curent din prima seară de Electric Castle. Problemele tehnice nu i-au oprit pe petrecăreți

A fost o noapte de poveste la Bonţida, judeţul Cluj. Electric Castle şi-a deschis porţile pentru a opta oară, iar zeci de mii de tineri s-au distrat în castelul Banffy în prima zi de festival. N-a fost muzică pe toate scenele, dar petrecerea a ţinut până în zori.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 19:34

Vezi și

Odată cu lăsarea întunericului, tinerii veniţi la Electric Castle s-au dezlănţuit. La scena Hangar, s-a organizat un TikTok party. Distracţia a fost întreţinută de cele mai cunoscute melodii devenite celebre pe reţeaua socială. Nici problemele tehnice nu i-au putut opri pe cheflii. Şi când a picat curentul s-a cântat şi s-a dansat. 

Tânără: Este pur şi simplu o atmosferă incendiară, superbă, n-am mai văzut aşa ceva. 

Tânără: E foarte interesant, e foarte mare şi indiferent de ce vârstă ai, ce ţi-ar plăcea să faci, îţi găseşti ce să faci. 

Mulţi dintre petrecăreţi s-au aflat şi la prima experienţă Electric Castel şi regretă că nu au descoperit mai devreme festivalul. 

Tânără: Abia am ajuns. E începutul serii. E începutul festivalului. Sper să ne distrăm. 

Reporter: Nu e prima dată, nu? 

Tânără: Pentru mine e prima dată, şi prima dată la cort. Sper să fie o super experienţă. 

Inventivi, tinerii s-au distrat cum au ştiut mai bine. în orice moment şi sub orice formă. Şi în acest an, pentru iubitorii de mare a fost amenajat un loc de dans cu nisip adus de pe litoral. 

Tânăr: E incredibil. Faţă de anul trecut, mai ales, acum se vede că toată lumea s-a activat după Covid. E chiar super. Şi vibe-urile sunt foarte faine, pentru ziua 0 lumea chiar se simte foarte bine. 

După miezul nopţii, pe scenă au urcat băieţii de la Şuie Paparude. Petrecerea continuă astăzi, când pe scenă vor urca, printre alţii, Zdob şi Zdub şi Moderat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pană de curent din prima seară de Electric Castle. Problemele tehnice nu i-au oprit pe petrecăreți