Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ed Sheeran, concert de poveste în Tenerife. Peste 20.000 de oameni, veniți din toate colțurile lumii ca să-l asculte: "E o onoare să-l avem aici"

E vara marilor concerte şi a romantismului care nu se demodează niciodată. Ed Sheeran vine din nou în România pentru un spectacol impresionant: va cânta la Arena Naţională pe 24 august pe o scenă unică, 360 de grade. Pentru a trăi o parte din emoţia ce ni se pregăteşte, o echipă Observator a mers în Tenerife, una dintre cele mai romantice insule din lume şi o staţie de vis a turneului "Mathematics".

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 20:24

Cine a pornit în căutarea romantismului pierdut, trebuie să ajungă în Tenerife. Cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare, modelată de vulcanul Teide, a fost sursă de inspiraţie pentru mulţi artişti. Ed Sheeran s-a îndrăgostit şi el de culoarea profundă a Oceanului.

În urmă cu exact 10 ani, artistul a compus o melodie despre o mare iubire pe o misterioasă insulă: Tenerife Sea.

Echipă Observator, pe urmele lui Ed Sheeran

Vezi și

Insula de lavă topită, ca amintirea unei mari iubiri, clocoteşte în aşteptarea celui mai mare concert din ultimii 30 de ani. În jurul stadionului Heliodor Rodriguez Lopez, sub soarele arzător, fanii au venit chiar şi cu şapte ore înainte de deschiderea porţilor.

Pe acelaşi subiect

"Cred că este un compozitor genial, unul dintre cei mai buni artişti din generaţia noastră. Aşa că e o onoare să-l avem aici în Tenerife şi suntem entuziasmaţi, mai ales că e singurul lui concert din Spania", spune o fană.

Bărbaţii se jură că ei nu au venit pentru melodiile pline de sensibilitate, ci au fost târâţi de iubite la stadion.

"Iubita mea este mare fan, am venit cu ea", spune un tânăr.

Peste 20 de mii de oameni se pregătesc de două ore de spectacol. Acesta este matematica unui eveniment fabulos: dincolo de cifre şi de aceste porţi sunt emoţii şi poezie pură.

Lunga vară a iubirii nu s-a sfârşit, iar romanticii lumii se pregătesc pentru următoarea staţie a turneului Mathematics. Ed Sheeran, omul cu chitara care atinge sufletele, vine la Bucureşti pe 24 august. Pentru concertul de pe Arena Naţională încă mai sunt bilete disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Ed Sheeran, concert de poveste în Tenerife. Peste 20.000 de oameni, veniți din toate colțurile lumii ca să-l asculte: "E o onoare să-l avem aici"