Antena Meniu Search
x

Electric Castle 2023. Participanţii se pot caza în corturi cu 19 euro pe noapte

Electric Castle 2023, unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din această vară, stă să înceapă, iar mii de tineri sunt aşteptaţi să participe la festivalul de la Cluj, aceştia având posibilitatea să se "cazeze" inclusiv la cort.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 14:09

Electric Castle 2023 se desfăşoară în perioada 19-23 iulie 2023
Electric Castle 2023 se desfăşoară în perioada 19-23 iulie 2023 - Facebook Electric Castle
  • Electric Castle 2023 se desfăşoară în perioada 19-23 iulie 2023.

Electric Castle 2023 este unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din România, din această vară, pe lista artiştilor care ar urma să "presteze" la Cluj aflându-se Macklemore, Macanache, Şatra BENZ, Smiley, Dub Pistols sau Lil Cagula.

Electric Castle 2023 este unul dintre cele mai aşteptate festivaluri pentru că se întinde pe durata a cinci zile, 19-23 iulie, astfel că participanţii ar urma să se bucure de prezenţa unui număr foarte mare de artişti.

Cazarea la cort la Electric Castle 2023 costă 19 euro pe noapte

Conform organizatorilor, tinerii care participă la Electric Castle 2023 au la dispoziţie numeroase variante de cazare atât pe domeniul în care se desfăşoară festivalul, cât şi în apropierea acestuia.

Pe acelaşi subiect

Există numeroase variante de cazare la cort, cu preţuri pornind de la 19 euro pe noapte, pentru două persoane. Totuşi, organizatorii atrag atenţia asupra faptului că multe dintre variantele de cazare la cort au fost epuizate, deja, cu mult înainte de startul festivalului.

Cât costă cazarea la o pensiune din zonă

Cum era de aşteptat, preţurile la cazare au explodat în zona în care se desfăşoară Electric Castle, astfel că doritorii pot ajunge să plătească cel puţin câteva sute de lei pe noapte pentru cazare la o pensiune din zonă.

Specialiştii atrag atenţia că la aceşti bani ar trebui adăugaţi şi cei cheltuiţi în fiecare zi pentru transport către şi dinspre zona în care se desfăşoară festivalul propriu-zis.

Biletele la Electric Castle costă de la 75 de euro de persoană

Tocmai pentru că numeroşi artişti sunt aşteptaţi să "presteze" la Electric Castle 2023, biletele de acces nu sunt tocmai ieftine. Vorbim despre preţuri care pornesc de la 75 de euro, pentru acces într-o singură zi, şi care pot ajunge până la câteva sute sau chiar mii de euro pentru zona VIP sau Black Ticket, bilet care asigură inclusiv cazare la hotel de 5 stele, transport privat şi alte numeroase avantaje.

Ca şi în cazul cazărilor, specialiştii atrag atenţia asupra faptului că multe dintre pachetele de bilete s-au epuizat, astfel că cei care şi-au manifestat mai târziu interesul pentru festivalul respectiv trebuie să se mulţumească doar cu anumite opţiuni.

Sute de mii de tineri sunt aşteptaţi la Electric Castle 2023

Dacă anul trecut au participat 272.000 de persoane la Electric Castle, conform organizatorilor, anul acesta se speră la participarea unui număr cel puţin la fel de mare de persoane. Ba chiar se vorbeşte despre posibilitatea de a atinge bariera de 300.000 de participanţi.

În general, aproximativ 15.000 de persoane au posibilitatea să se cazeze în corturile de pe domeniu, în jur de 10.000 de persoane reuşesc să se cazeze la localnici, iar restul participanţilor fac zilnic naveta de la Cluj şi din alte localităţi din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Electric Castle 2023. Participanţii se pot caza în corturi cu 19 euro pe noapte