Antena Meniu Search
x

Video Erika Isaac, nouă piesă manifest, după controversa creată de Macarena: "Femeia trebuie să fie într-un fel, bărbatul poate să fie cum vrea"

La scurt timp după ce a inflamat spiritele cu piesa Macarena şi a stârnit dezbateri interminabile, Erika Isac revine cu o nouă piesă. Melodia va fi lansată în scurt timp, de Ziua Femeii, evident. Se numeşte "Femei în Parlament" şi este un manifest de susținere pentru femei în poziții de lider. "Femeia trebuie să fie într-un fel, bărbatul poate să fie cum vrea", asta spune Erika. 

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 13:30

Vezi și

Reporter: Te-a supărat ceva anume de ai scris piesa macarena?

Erika: Nu specific sau în mod special de la ceva ci realitatea cu care mă confrunt inclusiv eu. Am cunoștințe cărora li s-au întâmplat diverse lucruri  pe care nici nu vreau să le menționez pur și simplu. Eu nu am trecut prin abuz penal dacă vrei. 

Reporter: De ce crezi că s-au răzvrătit bărbații atât de mult ?

Erika: S-au răzvrătit cei care simt un sâmbure de adevăr care poate îi reprezintă într-un fel sau altul! Macarena există în repertoriul anumitor bărbați din zona artistică, fie că sunt trupe de rapperi sau ce vreți voi doar că suntem ațâți de învățați cu glorificarea bărbatului și îngroparea femeii încât este normalitate, o altă zi de marți. O femeie care să dea reversul medaliei este destul de rar iar în momentul în care se întâmplă ...lumea începe să o ia razna. 

Reporter: Am ajuns să ne facem dreptate singuri?

Erika: Da, din păcate, da.

Reporter: 8 martie ...piesă nouă pentru ține- Femei în Parlament, cu un clip super tare! Ce trebuie să reținem din piesă?

Erika: Femeia este capabilă să fie în pozițîi de lider , la fel că un bărbat. Momentan eu sunt doar artist , nu am de gând să întru în politică. Că o să mă trezesc într-o dimineață că eu vreau să schimb lumea, posibil. Nu am un personaj politic pe care îl preciez. Am fost invitată în schimb în Parlamentul European. Oamenii care se simt atacați or să găsească cu ce să te atace înapoi chiar dacă tu nu i-ai atacat. Nu m-am gândit ce o să zică haterii pentru că nu îmi pasă. Mie îmi pasă mai mult opinia fanilor pieselor mele pentru că sunt capabili. Ca să înțelegi mesajul pieselor mele, videoclipuri sau discursuri. 

Reporter: Cui îi transmiți un mesaj de 8 martie?

Erika: Femeilor..vă iubesc..vă pup oriunde vreți voi! Sunteți minunate și continuați așa și băieți...și voi sunteți minunați! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Erika Isaac, nouă piesă manifest, după controversa creată de Macarena: "Femeia trebuie să fie într-un fel, bărbatul poate să fie cum vrea"