Antena Meniu Search
x

Video Experienţă unică la Festivalul Astra Film din Sibiu: Documentar, vizionat din bărci sub clar de lună

Filme proiectate pe un ecran uriaş, amplasat între mori de vânt, care pot fi urmărite din bărci care plutesc pe lac. Pare un peisaj dintr-un basm, dar de o astfel de experienţă s-au putut bucura zeci de oameni sosiţi aseară la Muzeul din Dumbrava Sibiului. 

de Andrei Naiţă

la 05.09.2022, 08:38

Vezi și

Spectatorii au dat floricelele pe veste de salvare şi au urcat la bordul unei bărci de unde au putut viziona pe ecranul uriaş documentarul ''River''. Este o producţie care arată cum, de-a lungul istoriei, oamenii au modificat cursul fiecărui râu de pe pământ fără să se gândească la consecinţele pe termen lung. 

Documentar, vizionat din bărci sub clar de lună

Dumitru Budrala, orgazator festival: Este emoţionant şi spectaculos să pluteşti în bărci, sub clar de lună, să poţi să vizionezi un film în premieră în România, cum este ''River'', pe un ecran imens între mori de vânt. 

Este pentru al treilea an când Festivalul Astra Film organizează astfel de proiecţii în aer liber.

Pe acelaşi subiect

Femeie: A fost o experienţă unică, este prima dată când particip şi mi-a plăcut foarte mult. 

Bărbat: Este cel mai bun mod de a vedea acest film, ''Râul''. L-am simţit încercând să stăm nemişcaţi ca să-l urmărim cu sufletul la gură. 

Femeie: Merită să vii, dar mai ales dacă eşti pasionat de filme, de documetare... Noi venim la Astra Film demult, dar nu am mai fost pe lac şi chiar este super.  

Printre spectatori s-au numărat şi turişti străini. Şi pentru ei experienţa a fost una aparte. 

Fată Canada: A fost o plăcere să descopăr acest loc, acest superb festival şi această ţară frumoasă. 

Iubitorii de documentare sunt aşteptaţi să urmărească şi alte proiecţii interesante în perioada 9-16 octombrie când la Sibiu va avea loc Festivalul Astra Film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Experienţă unică la Festivalul Astra Film din Sibiu: Documentar, vizionat din bărci sub clar de lună