Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de la Cannes 2023. Michael Douglas a primit un trofeu special Palme d'Or pentru întreaga sa carieră

A început cea de-a 76 ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Gala, prezentată de actriţa Chiara Mastroianni, l-a readus pe Johnny Depp pe covorul roşu, după mai bine de 2 ani. Actorul a fost ovaţionat minute în şir. Michael Douglas a strălucit şi el alături de soţia sa, Catherine Zeta Jones, şi fiica lor. Şi gazda evenimentului a emoţionat audienţa, invitând-o pe mama sa, actriţa Catherine Deneuve, să deschidă în mod oficial festivalul.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 22:02

Vezi și

Johnny Depp a fost aplaudat, ovaţionat şi încurajat de fanii prezenţi la eveniment. După controversele legate de acuzaţiile privind violenţă conjugală, soţia sa a declarat că Johnny Depp nu ar trebui promovat la festival şi a acuzat organizatorii că aduc agresori pe covorul roşu. 

Michael Douglas a primit un trofeu special Palme d'Or pentru întreaga sa carieră

Înainte de marea deschidere, Catherine Deneuve a recitat un poem al unei scriitoare ucrainene. Iar fiica ei, Chiara şi-a amintit de tatăl său, regretatul Marcello Mastroianni.

Michael Douglas a primit un trofeu special Palme d'Or pentru întreaga sa carieră, înmânat de Uma Thurman. Emoţionat, actorul în vârstă de 78 de ani a ţinut să mulţumească în limba franceză. 

Filmul de deschidere, "Jeanne du Barry", prezentat în afara competiţiei, este o producţie de epocă filmată, în parte, chiar în palatul Versailles. Regele Ludovic al 15-lea este interpretat, în limba franceză, de Johnny Depp.

Anul acesta şapte dintre cele 21 de filme sunt regizate de femei.  Marele trofeu Palme d'Or va fi decernat sâmbăta viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Festivalul de la Cannes 2023. Michael Douglas a primit un trofeu special Palme d'Or pentru întreaga sa carieră