Antena Meniu Search
x

Video Festivalul "Fall in Love" aduce artişti legendari pentru trei zile de poveste la Palatul Mogoșoaia

Un festival ca o dragoste la prima vedere. "Fall in love" începe pe 2 septembrie şi aduce pe domeniul Palatului Mogoşoaia artişti legendari şi o atmosferă care îmbie la iubire: plimbări cu caiacele pe lac şi instalaţii de artă contemporană. Printre cei care vor urca pe scenă se numără şi artista Jessie Ware. Cântăreaţa britanică a avut un mesaj pentru fanii din România. 

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 20:21

Vezi și
  • aduce artişti legendari pentru trei zile de poveste la Palatul Mogoșoaia

Va fi un festival de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti. Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de pe scena Fall in Love este britanica Jessie Ware.

Jessie Ware, artist: Hello, lovers. Abia aştept să cânt pentru voi la festivalul Fall in love din România în Septembrie. Sper să ne vedem acolo.

Organizatorii promit că motive să simţim fiorii vom avea din plin.

Imola Zoltan, director comunicare: Acum 3 ani au fost în jur de 10.000 de oameni. Anul acesta ne aşteptaăm la fel, între 10.000 şi 15.000 de oameni. Vin din alte oraşe şi chiar din alte ţări.

Pe acelaşi subiect

Organizatorii au pus la dispoziţie trei scene

Una dintre scene va fi dedicată artiştilor români, una- muzicii electro, iar de pe scena mare se va auzi indie, funk, pop şi hip hop. Pe lângă concerte, cei care vor ajunge la Mogoşoaia se vor putea bucura de instalații de artă contemporană, video mapping, plimbări cu caiacul pe lac și, evident, mult dans.

Imola Zoltan, director comunicare: În afară de muzică foarte bună, vom avea o zonă pentru copii pentru că ultima dată au fost foarte mulţi adulţi care au venit alături de copii. Avem activităţi pe malul lacului Mogoşoaia.

Printre cei 30 de artişti prezenţi la a doua ediţie a festivalului Fall in Love se numără Paolo Nutini, Mura Masa, Subcarpați, Suede sau Years and Years. Preţul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 315 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Entertainment » Festivalul "Fall in Love" aduce artişti legendari pentru trei zile de poveste la Palatul Mogoșoaia