Antena Meniu Search
x

Video Festivalul IntenCity 2022. Luis Fonsi, mesaj pentru fanii români, într-un interviu exclusiv Observator

A început nebunia în inima Olteniei. A fost prima seara a festivalului IntenCity, una în care pe scena de pe Stadionul Ion Oblemenco au răsunat ritmuri latino, dar şi muzica anilor 80 - 90. Luis Fonsi a fost cap de afiş, care le-a transmis şi un mesaj important artiştilor români, într-un interviu acordat exclusiv echipei Observator.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 09:24

Vezi și

Ca la Revelion. Aşa au aşteptat cei care au ajuns seara trecută la Craiova momentul sosirii pe scenă a artistului portorican Luis Fonsi. Tinerii şi toţi cei îndrăgostiţi de ritmurile latino au fost în extaz.

Luis Fonsi: A fost o surpriză pentru mine când am venit aici prima dată. Cred că a fost acum cinci ani. Nu ştiam că atât de mulţi oameni înţeleg şi vorbesc spaniolă. Le place la nebunie şi au învăţat-o din melodii şi din serialele spaniole. Ne simţim atât de bineveniţi aici. Este o onoare să fiu aici pentru prima dată, în Craiova. O să fie o noapte cu adevărat specială pentru mine.

Aşa că. Luis Fonsi a învăţat rapid şi primele cuvinte în română, cu ajutorul echipei Observator. Şi a transmis apoi un mesaj artiştilor români.

Reporter: Te-ai gândit să cânţi vreodată o melodie românească? Poate un remix?

Pe acelaşi subiect

Luis Fonsi: Mi-ar plăcea mult! Poate un artist român mă va invita să facem un duet. Sună-mă!

Richi e poveri, Modern Talking sau Mr President au ridicat în picioare inclusiv tânăra generaţie

Odată ce şi-au văzut idolii, oamenii au trăit intens atmosfera vibrantă. Iar artiştii care au urcat pe scenă au mulţumit toate categoriile de public. Chiar şi cei veniţi din Cluj, unde festivalul Untold e tradiţie, au fost încântaţi de spectacolul de la Craiova.

Richi e poveri, Sandra, Modern Talking sau Mr President au ridicat în picioare chiar şi tânăra generaţie. Iar dacă unii au crescut cu piesele ascultate de părinţi, alţii au acceptat să descopere artiştii odată cu festivalul.

Festivalul va continua până duminică. În această seară vor urca pe scena Afrojack, Clean Bandit şi Paul Van Dyk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Festivalul IntenCity 2022. Luis Fonsi, mesaj pentru fanii români, într-un interviu exclusiv Observator