Antena Meniu Search
x

Video Filmul Babylon a avut premiera la Londra: Brad Pitt şi Margot Robbie au furat toate privirile

Filmul Babylon a avut aseară premiera la Londra! Iar Brad Pitt şi Margot Robbie au furat şi aici toate privirile. Actorii principali din producţia care a cucerit prin umor şi note dramatice au împărtăşit experienţa pe care viaţa de la Hollywood le-a oferit-o. Filmul, deja câştigător al unui Glob de Aur, este favorit acum la alte două gale importante. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 13.01.2023, 17:14

Vezi și

Margot Robbie şi Brad Pitt au atras toate privirile pe covorul roşu. Actriţa a purtat o rochie lungă roşie, cu spatele gol, semnată de casa de modă Valentino, în timp ce partenerul ei de film, Brad Pitt, a optat pentru un costum gri închis, în carouri. 

Producţia Babylon aduce în prim-plan o perioadă importantă din istoria filmului, şi anume trecerea de la filmul mut la cel sonor. În spatele tranziţiei stă, însă, efectul uriaş asupra actorilor. Pitt joacă rolul unei vedete de film mut, în timp ce Robbie intră în pielea unei actrițe aspirante. 

Damein Chazelle, regizor: În acest film, am vrut să abordez ambele părţi şi extreme - cei care se distrează de minune la Hollywood şi cei care nu, pentru că, într-adevăr, este vorba despre ambele variante. 

Brad Pitt și Margot Robbie au împărtăşit din experiența vieții la Hollywood, aşa cum au trăit-o până acum

Pe acelaşi subiect

Margot Robbie, actriță: Este mai puţin despre Hollywood şi mai mult despre crearea filmelor. Este mai mult despre a fi pe platourile de filmare şi despre magia acestui lucru. 

Brad Pitt, actor: A fost o metodă prin care ne-am putut exprima creativitatea şi am ajuns să ne rezolvăm multe probleme în faţa camerelor. 

Filmul se bucură de un succes colosal. Recent, a intrat pe lista favoriţilor de la premiile Screen Actors Guild pentru cea mai bună distribuție într-un film și a strâns nouă nominalizări la Critics Choice Awards. Diego Calva, Phoebe Tonkin şi Olivia Wilde sunt doar câţiva dintre actorii care joacă alături de Margot Robbie şi Brad Pitt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Filmul Babylon a avut premiera la Londra: Brad Pitt şi Margot Robbie au furat toate privirile