Antena Meniu Search
x

Filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend

Al treilea lungmetraj din serie cu Tom Holland în rol principal a generat, în al patrulea weekend de la premieră, încasări de 1 milion de lei, aducând totalul înregistrat în România la 10,35 de milioane de lei, potrivit cifrelor publicate de Cinemagia.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 14:57

Omul păianjen
Filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend - Getty Images

În noul film „Spider-Man”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum - trecutul. Intriga este ţesută pe mai multe planuri, iar Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare, potrivit news.ro. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). În anterioara continuare „Spider-Man”, identitatea reală a lui Parker a fost dezvăluită în ultimele momente ale filmului. Acum, viaţa lui este marcată de haos.

Benedict Cumberbatch este Doctor Strange, căruia Parker îi cere ajutorul. Zendaya îşi reia rolul MJ, Jacob Batalon revine ca Ned Leeds, Marisa Tomei - în rolul mătuşii May, Benedict Wong - ca Wong şi Jon Favreau - ca Happy Hogan.

"Tabăra", filmul lui Selly, pe locul 2 în box office-ul românesc

Locul secund în topul românesc a fost ocupat de comedia de aventuri „Tabăra”, regizată de  de Vali Dobrogeanu, cu Andrei Şelaru, Matei Dima, Dia, Cristi Munteanu şi Andrei Gavril în distribuţie. În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 649.155 de lei şi a coborât o poziţie.

Pe acelaşi subiect

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu/ Clifford the Big Red Dog” s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 338.619 lei în al doilea weekend. Thrillerul de spionaj „355/ The 355”, regizat de Simon Kinberg, cu Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz şi Fan Bingbing în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 277.408 lei.

Acţiunea începe când o armă secretă cade în mâinile unui mercenar. Agentul CIA Mason „Mace" Brown (Jessica Chastain) trebuie să facă echipă cu rivala germană Marie (Diane Kruger), fost aliat MI6, şi cu specialistul în cele mai noi tehnologii, Khadijah (Lupita Nyong'o). Împreună cu psihologul columbian Graciela (Penelope Cruz), ele pornesc într-o misiune periculoasă de a recupera arma, încercând să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Fan Bingbing).

Filmul de acţiune „The King's Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, cu Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander şi Rhys Ifans în distribuţie, s-a menţinut pe locul al cincilea. În al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 240.705 lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmul SF „Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrection”, animaţia „Encanto”, drama „Casa Gucci/ House of Gucci”, animaţia „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2” şi de comedia romantică „Te urăsc, te iubesc/ The Hating Game”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend