Antena Meniu Search
x

Video Gabriela Atanasaov și-a făcut debutul și în muzică. Piesele sunt inspirate de familia artistei

Recunoscută în mediul online ca blogger, vlogger, creator vestimentar și influencer, Gabriela Atanasov și-a făcut debutul și în muzică nu de foarte mult timp, mai exact anul trecut. Colaborează cu fotograful şi prietenul ei Horia Stan.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 01.09.2021, 12:32

Vezi și

Horia Stan: Am auzit piesa "Ionele, dragă", cred că eram în mașină. Este o piesă veche, românească. Am auzit-o în interpretarea Ioanei Radu și am rămas fascinat de tot, de linie melodică, de compoziție, de sunete și atunci am zis hai să facem și o reprezentare modernă, cumva anii 80 combinat cu elemente moderne.

Gabriela Atanasaov: Pentru mine, piesa "Ionele, dragă" este ceva foarte sensibil și cred că de asta a avut un impact foarte mare în online pentru că a făcut multe vizualizări într-un timp foarte scurt. Într-o luna ajunseseră la 10.000 și pentru niște oameni care nu au o notorietate în zona asta este mult.

Gabriela Atanasaov: Este o piesă pe care eu țin minte că o asculta și o fredona bunica mea și mereu lăcrima pe ea pentru că străbunicul meu, tatăl ei, nu s-a întors de pe front și îl chema Ion.  

Gabriela Atanasaov: Am zis să găsesc niște versuri, este o piesă în limba rusă și iar în mod absolut și senzațional, este o poveste legată de familia mea, pentru că era poetul preferat al bunicii, Serghei Esenin. Am deschis cartea și am ales la nimereală o poezie și nu am început să o citesc, am început să o cant direct, în condițiile în care eu nu sunt cel mai mare compozitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Entertainment » Gabriela Atanasaov și-a făcut debutul și în muzică. Piesele sunt inspirate de familia artistei