Antena Meniu Search
x

Video Gala Met 2022. Parada a fost deschisă de Blake Lively, într-o rochie Versace. Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme pentru rochia purtată

La New York a avut loc, noaptea trecută, cel mai mare eveniment din calendarul anual al modei americane şi chiar mondiale - Gala Met.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 09:36

Vezi și
  • Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme pentru a se adapta unei rochii istorice

Nenumărate vedete din lumea muzicii, filmului, sportului şi chiar a politicii au apărut, potrivit tradiţiei, în ţinute dintre cele mai extravagante, create de mari nume ale modei. Parada a fost deschisă de una din gazdele serii, Blake Lively, într-o rochie Versace care şi-a schimbat ca prin minune aspectul, chiar în faţa publicului. Nu putea lipsi Kim Kardashian care a mărturisit că a slăbit şapte kilograme pentru a se adapta unei rochii istorice, purtate cândva de Marilyn Monroe la Casa Albă. 

Un invitat a profitat de momentul festiv pentru a-i cere mâna logodnicei sale, care îl însoţea. 

Gala Met este destinată colectării de fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă, care este şi locul de desfăşurare. Gala a revenit acum la data obişnuită după ce ediţia din 2020 a fost anulată iar cea de anul trecut, amânată, din cauza pandemiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Gala Met 2022. Parada a fost deschisă de Blake Lively, într-o rochie Versace. Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme pentru rochia purtată