Antena Meniu Search
x

Video "Gândurile mele", cea mai recentă piesă a Alinei Eremia a depăşit deja două milioane de vizualizări

Alina Eremia a lansat recent o nouă piesă, intitulată "Gândurile mele", cea mai visătoare piesă de pe albumul Deja Vu, după cum spune chiar Alina. 

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 18:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este al doilea disc de studio din cariera ei şi, totodată, o colecţie de stări. Unul dintre proiectele în care Alina Eremia a pus cel mai mult suflet. După lansarea single-ului "Dependenta mea", piesa ce a început să îşi facă simţită prezenţa atât pe radio cât și pe TV. Piesa este ca o introspecţie, ca un dialog cu amintirea lui încă prezentă în gândurile mele și, de multe ori, pentru a le face să te asculte, e nevoie să te deconectezi și să schimbi mediul.

Alina Eremia este una dintre cele mai ascultate și îndrăgite artiste din industria muzicală românească. Timbrul unic și performance-urile pline de emoție au reușit să creeze o legătură puternică între ea și fani, motiv pentru care, cu fiecare lansare, artista reușește să domine topurile muzicale.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » "Gândurile mele", cea mai recentă piesă a Alinei Eremia a depăşit deja două milioane de vizualizări