Antena Meniu Search
x

Video Heidi Klum și Dwayne Johnson au făcut senzație de Halloween. Ținutele care au strâns milioane de like-uri

Marea sărbătoare de Halloween a fost celebrată cu fast şi imaginaţie în Statele Unite. Mii de americani au participat la parada de la New York, ca să sperie fantomele. Au stat, însă, şi cu ochii pe Instagram, unde vedetele au făcut spectacol. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 22:27

Vezi și

Schelete enorme care se mişcau în sunetul muzicii de fanfară au anunţat începutul paradei de Halloween de la New York. Evenimentul, organizat de 50 de ani, a avut anul acesta tema „Cu susul în jos“ şi pentru o asemenea ocazie, americanii au făcut risipă de imaginaţie. 

Parada de Halloween de la New York, cea mai mare din lume, este înconjurată de superstiţii

Participanţii cred că toate aceste cosumt înspăimântătoare ţin la distanţă fantomele. Starurile de la Hollywood s-au dovedit de-a dreptul extravagante. Regina Halloween-ului a fost Heidi Klum, costumată într-un păun uriaş la petrecerea ei anuală. Supermodelul a întruchipat doar corpul și capul păsării, iar 10 acrobaţi au fost în rolul... penelor.

Dwayne Johnson a uimit şi el: s-a costumat în David Beckham. The Rock şi-a amuzat fanii pe Instagram. A purtat perucă blondă și un tricou de la Manchester United cu numele şi numărul lui Beckham pe spate. Clipul şi fotografia au adunat peste trei milioane şi jumătate de likeuri.

Osbourne a făcut şi ea deliciul internetului cu ţinuta de Halloween. A arătat că la 71 de ani poate să mai inventeze glume: s-a transformat în noua soție a lui Kanye West. Nişte broaşte ţestoase din Florida au primit un dovleac sculptat şi au gustat sărbătoarea la propriu: l-au mâncat cu poftă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Heidi Klum și Dwayne Johnson au făcut senzație de Halloween. Ținutele care au strâns milioane de like-uri