Antena Meniu Search
x

Video Paradă de Halloween la New York. Mii de oameni au ieşit pe străzi costumaţi: "Este al zecelea an când venim"

Marea sărbătoare de Halloween a fost celebrată cu fast în afara graniţelor. Oameni din toată lumea s-au costumat şi au ieşit la colindat. În New York, mii de americani au participat la parada dedicată sărbătorii unde fanfare şi decoraţiuni uriaşe au spart liniştea nopţii. Voie bună a fost şi în Spania, dar şi la o grădină zoo din Florida. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 13:55

Vezi și

Scheletele uriaşe şi sunetul fanfarei au dat startul paradei de Halloween de la New York. Ajuns la ediţia cu numărul 50, evenimentul are o singură regulă: toţi participanţii trebuie să fie costumaţi. 

Tânără: M-am îmbrăcat în Regina Charlotte dacă ea ar fi devenit malefică. Este al zecelea an când venim. 

Tema din acest an a fost "cu susul în jos" şi oameni din toate colţurile lumii au îmbrăcat un costum neobişnuit pentru a trăi experienţa ... de groază. Parada este cea mai mare sărbătoare de Halloween din lume, iar voia bună şi costumaţiile extravagante au rolul de a speria fantomele venite acum pe pământ. 

Sărbătoare de Halloween şi la Casa Albă

Joe Biden şi soţia sa, Jill, i-au primit pe micii colindători într-un decor de poveste. Prima doamnă a respectat tradiţia şi s-a costumat în pisica sa, Willow. Pe lângă dulciuri, copiii au primit şi cărţi din care le-a citit chiar soţia preşedintelui american. 

În Spania, un market a devenit cel mai bun loc pentru a marca Halloween-ul. Aici, sărbătoarea va ţine o săptămână, timp în care spaniolii au parte de activităţi, mâncăruri şi costume specifice. 

Nu doar oamenii s-au bucurat de Halloween

Mai multe ţestoase din Florida au primit un dovleac sculptat din care au mâncat cu mare poftă.

Numele sărbătorii de Halloween provine de la "All Hallows' Eve", sărbătoarea creștină a tuturor sfinților, din 1 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Paradă de Halloween la New York. Mii de oameni au ieşit pe străzi costumaţi: "Este al zecelea an când venim"