Antena Meniu Search
x

Video Noaptea de Halloween, motiv de distracție pentru români. Centrul Vechi a fost împânzit de costumații înfricoșătoare

Halloween-ul le-a dat românilor motiv de sărbătoare, seara trecută. În Capitală, Centrul Vechi a fost împânzit de oameni costumaţi cât mai inventiv. Deşi originile sărbătorii nu le sunt clare, tinerii s-au bucurat de o noapte de distracţie. Şi în restul ţării s-a celebrat noaptea în care fantomele ne vizitează. Copiii din Reşiţa au avut parte de o experienţă unică, în Palatul Cultural. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 08:50

Se spune că în noaptea de Halloween. fantomele vin pe pământ. În Capitală, pentru a le speria, unii oameni se costumează, alţii decorează cât mai înfricoşător.

Proprietar local: Am vrut să speriem spiritele rele. Ne-am inspirat şi noi puţin din Occident. Să fie ceva mai deosebit decât am văzut în altă parte.

Tinerii au profitat de încă o seară de distracţie

Deşi nu ştiu prea multe despre semnificaţia Halloween-ului, tinerii au profitat de încă o seară de distracţie.

Pe acelaşi subiect

Tânără: E un moment când ne machiem şi ne simţim bine. Oamenii un pic mai ciudaţi, sunt acum normali. 

Tânără: Nu este atât de întâlnit Halloweenul la noi în ţară, însă este o petrecere şi pentru noi, ca studenţi. 

Tânără: Nu prea ştiu în ce constă, nu m-am documentat atât de mult.

De unde s-au inspirat tinerii pentru costumații

Inspiraţia pentru costumaţie a venit din diferite surse. Pentru unii a fost o alegere uşoară, pentru alţii, una cu un scop clar.

Tânără: Este inspirat dintr-un serial la care, pe care l-am văzut de foarte multe ori, American Horror story, cu care am şi tatuaj. Am decis să mă fac eu dacă aş fi fost fix în showul acela.

Tânără: Aş vrea să sperii emoţiile negative, sincer, pe care câteodată le simt. 

Distracție de Halloween și în alte orașe din țară

În Caraş Severin, copiii au fost invitați să bântuie și să se lase bântuiți prin Palatul Cultural. Fantomele au pus stăpânire şi pe Teatrul de Vest din Reşiţa. Ajutați de micii actori, i-au purtat pe vizitatori prin Teatrul bântuit. Costumați specific sărbătorii, copiii s-au bucurat de o seară de neuitat.

Fetiță: Iubesc Halloweenul, este preferata mea. E foarte interesant. Îmi place foarte mult să văd cum se costumează oamenii. 

Fetiță: Eu sunt un demon, un fel de demon. Mă costumez şi mă distrez. 

Halloween-ul a devenit o sărbătoare tot mai populară la noi în ţară. Deşi originile sunt celtice, americanii sunt cei care au făcut evenimentul cunoscut, prin felul în care îl celebrează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Noaptea de Halloween, motiv de distracție pentru români. Centrul Vechi a fost împânzit de costumații înfricoșătoare