Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jada Pinkett Smith rupe tăcerea. Prima ei reacție, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar

Jada Pinkett Smith a rupt tăcerea, după ce soțul ei, actorul Will Smith, l-a pălmuit pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă pe seama ei, la gala premiilor Oscar. 

de Redactia Observator

la 30.03.2022 , 09:57

Will Smith şi Jada Pinkett Smith
Will Smith şi Jada Pinkett Smith - Jeff Kravitz/FilmMagic via Getty Images

Într-o scurtă postare pe Instagram, Jada Pinkett Smith a vorbit despre un ''un anotimp al vindecării'', aparent în legătură cu incidentul de pe scena Oscarurilor. Soțul ei, actorul Will Smith, a fost condamnat de organizatorii premiilor pentru că l-a lovit pe Chris Rock. 

''Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el'', a scris Pinkett Smith pe Instagram.

Will Smith și-a cerut scuze luni, spunând că violența este ''nocivă și distructivă''. Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca acesta să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când comediantul Chris Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. El a făcut o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit.

Articolul continuă după reclamă

Chris Rock nu a comentat public nici incidentul de la Oscar, nici scuzele lui Smith. Cu toate acestea, biletele pentru viitoarele sale spectacole de comedie au crescut vertiginos. De asemenea, nici Jada Pinkett Smith nu a comentat imediat pe seama incidentului, notează BBC

Pe acelaşi subiect

Academia Americană de Film ia în calcul retragerea premiului Oscar

Academia Americană de Film a demarat o analiză oficială în cazul lui Will Smith pentru palma dată în timpul ceremoniei, după gluma lui Chris Rock la adresa soţiei sale care suferă de alopecie.

Acţiunile pe care le preconizează instituţia merg de la suspendarea imediată sau temporară din Academie, aplicarea unei sancţiuni şi până la retragerea premiului Oscar câştigat duminică seară de Will Smith pentru interpretarea sa din filmul "King Richard".

Chiar în timpul petrecerii, Academia a publicat un scurt mesaj pe Twiter în care afirma că nu sprijină "sub nicio formă" violenţa. Luni, Academia a distribuit presei codul său de conduită care, între alte aspecte, restricţionează "contactul fizic nesolicitat" şi cere ca membrii ei să fi trataţi cu respect. Ultima actualizare a acestui cod a avut loc în 2017, în plină mişcare #MeToo împotriva hărţuirii sexuale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » Jada Pinkett Smith rupe tăcerea. Prima ei reacție, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar