Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck, de Ziua Tatălui. Actorul, în centrul atenţiei, după ce soţia sa a postat o fotografie incendiară

Americanii au sărbătorit Ziua Tatălui, un bun prilej pentru postări sentimentale pe site-urile de socializare. Iar vedetele de peste Ocean nu au făcut nici ele excepţie. Au sărbătorit în familie, majoritatea, dar au scris mesaje înduioşătoare. Iar mesajele au fost însoţite de fiecare dată şi de poze care de care mai... emoţionante.  

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 14:41

Vezi și

Ben Affleck a fost în centrul atenţiei de Ziua Tatălui, după ce soţia sa, Jennifer Lopez a distribuit o poză cu actorul la bustul gol. Poza a strâns peste un milion de aprecieri, iar fanii din întreaga lume au lăudat fizicul impresionant al lui Ben la vârsta de 50 de ani. Pe lângă imaginea inedită, Jennifer a postat şi un videoclip prin care i-a mulţumit soţului său pentru faptul că este un părinte extrem de atent şi implicat în creşterea copiilor. 

"Este un tată extraordinar. Mă emoţionează foarte mult, sincer, este cel mai bun tată pe care l-am întâlnit vreodată.'' 

Americanii au sărbătorit Ziua Tatălui

Şi Jessica Biel şi-a lăudat soţul pe site-urile de socializare. Ea a postat două fotografii cu Justin Timberlake şi copilul lor. John Travolta a fost lăudat şi el, atât de copiii săi, cât şi de fani pentru devotamentul său faţă de familie, mai ales că actorul este de câţiva ani văduv. 

Nu doar soţii sau iubiţii au fost lăudaţi pe site-urile de socializare, ci şi taţii vedetelor. Cântăreaţa Jessie J a distribuit un videoclip cu tatăl său împreună cu fiul ei. Cântăreaţa nu a uitat nici de partenerul său căruia i-a urat o zi a tatălui extraordinară. 

Pentru Demi Lovato ziua s-a dovedit una mai degrabă tristă. Actriţa care şi-a pierdut tatăl în urmă cu câţiva ani a încercat totuşi să-şi încurajeze fanii. Ea le-a transmis acestora că înţelege cât de greu este pentru unele persoane să sărbătorească ziua tatălui, atunci când tatăl lor nu mai este. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck, de Ziua Tatălui. Actorul, în centrul atenţiei, după ce soţia sa a postat o fotografie incendiară