Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Johnny Depp s-a costumat în Jack Sparrow și le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania

Actorul american Johnny Depp, îmbrăcat în costumul său din "Piraţii din Caraibe", le-a făcut o surpriză copiilor aflaţi într-un spital din Spania, relatează vineri DPA/PA Media.

de Redactia Observator

la 27.09.2024 , 13:23

Johnny Depp s-a costumat în Jack Sparrow și le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania Johnny Depp s-a costumat în Jack Sparrow și le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania - X / El Profeta

Starul de la Hollywood a reintrat în pielea personajului căpitanul Jack Sparrow spre încântarea copiilor de la Spitalul Universitar Donostia din Spania. Actorul se află în Spania pentru a participa la Festivalul de Film de la San Sebastian.

Filmul "Modi - Three Days On The Wing Of Madness", regizat de Depp, a avut premiera marţi în cadrul festivalului de film. Potrivit postărilor de pe reţelele sociale, Depp a interacţionat cu pacienţii şi s-a pozat alături de fanii tineri.

S-a costumat în Jack Sparrow și le-a făcut o surpriză copiiilor dintr-un spital din Spania

Articolul continuă după reclamă

"Din partea întregului personal al Spitalului Universitar Donostia, am dori să ne exprimăm recunoştinţa infinită faţă de Johnny Depp, pentru timpul acordat, pentru sprijinul şi energia lui, precum şi faţă de @sansebastianfes pentru că a facilitat această vizită", a transmis spitalul pe reţeaua socială X.

Nu este prima dată când Depp, în vârstă de 61 de ani, vizitează copii aflaţi în spital îmbrăcat în costumul purtat în celebra serie de filme "Piraţii din Caraibe".

Depp a descris în trecut cele nouă zile petrecute în 2007 într-un spital din Londra de fiica sa Lily-Rose, diagnosticată cu insuficienţă renală cauzată de intoxicaţia cu E.coli, drept "cea mai neagră perioadă din viaţa" lui. Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian se desfăşoară în perioada 20-28 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Entertainment » Johnny Depp s-a costumat în Jack Sparrow și le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania