Antena Meniu Search
x

Louis Tomlinson, nevoit să îşi amâne evenimentele din cauza unei răni grave. Fostul membru One Direction şi-a rupt braţul după concertul din New York

Fostul membru al formaţiei britanice One Direction, Louis Tomlinson, a fost forţat să îşi anuleze toate evenimentele, după ce şi-a rupt braţul, la scurt timp după un concert din New York, potrivit Mirror.

de Iris Duţescu

la 13.11.2022, 11:59

Louis Tomlinson
Artistul le-a dat fanilor vestea printr-o postare pe Instagram - Twitter

Cântăreţul urma să dea autografe în toate magazinele HMV din oraşele mari ale Regatului Unit, precum Londra, Manchester, Birmingham şi Edinburgh, pentru a se întâlni cu fanii şi a sărbători lansarea noului său album, "Faith in the Future". El a fost nevoit să amâne evenimentele, după ce a căzut şi şi-a rupt braţul "destul de rău", la scurt timp după concertul său din New York. 

Louis le-a dat fanilor vestea printr-o postare pe Instagram, pe care a distribuit-o ulterior şi pe Twitter. "Le mulţumesc tuturor celor care mi-au ascultat noul album până acum, înseamnă totul pentru mine. Concertul de la New York, de aseară, a fost incredibil. Din păcate, la întoarcere, am reuşit să cad şi să îmi rup mâna dreaptă destul de grav. Aşa că sunt dezamăgit să vă spun că va trebui să amân evenimentele de semnare a albumelor de săptămâna viitoare", a transmis artistul. El a adăugat că noile date ale evenimentelor vor fi anunţate în curând.

Louis speră la o reuniune One Direction

"Noile date vor fi anunţate foarte curând. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi îmi cer scuze tuturor celor care urmau să vină săptămâna viitoare", a mai scris cântăreţul, care a distribuit, alături de text, două imagini cu radiografia braţului său rupt. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au umplut secţiunea de comentarii cu urări de bine. "Dumnezeule, ai grijă, Louis, ne vom ruga pentru însănătoşirea ta grabnică", a scris unul dintre admiratori. "Fă-te bine! Ai grijă de tine, dragule! Te iubim şi îţi adorăm albumul", a spus un alt fan pe reţeaua de socializare.

Acesta nu este primul incident în urma căruia cântăreţul s-a rănit. Anul acesta, în aprilie, el a cântat pe scena din Wembley cu mâna într-o orteză. Artistul şi-a fracturat cotul în timp ce alerga, dar a decis să continue turneul european. Louis a declarat recent că speră că va avea loc o reuniune a trupei One Direction în viitor şi că "ar fi păcat" ca acest lucru să nu se întâmple. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Louis Tomlinson, nevoit să îşi amâne evenimentele din cauza unei răni grave. Fostul membru One Direction şi-a rupt braţul după concertul din New York