Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Ghenea, apariţie electrizantă la Cannes. Românca a primit un premiu la "World Influencers and Bloggers Awards"

Româncele fac senzaţie la Cannes. Mădălina Ghenea a fost recunoscută drept unul din influencerii momentului şi a avut o apariţie electrizantă pe Croazetă. Catrinel Menghia a venit pe Riviera Franceză pentru o spectaculoasă şedinţă foto pentru coperta Vogue, iar Cosmina Stratan a păşit pe covorul roşu alături de o laureată Oscar. 

de Redactia Observator

la 21.05.2022, 10:11

Vezi și

Mădălina Ghenea a fost răsplătită cu un important premiu la "World Influencers and Bloggers Awards". Şi-a revendicat distincţia îmbrăcată într-o rochie de un verde smarald, semnată de designerul Zuhair Murad, iar apariţia a fost apreciată chiar şi de cei mai exigenţi critici.

Vedeta din "The House of Gucci" a avut un mesaj de susținere pentru Ucraina și le-a mulțumit public prietenelelor ei din această țară: "Acest premiu este pentru fetele mele, pentru femei în general, care reuşesc să fie nişte mame pline de farmec, în timp ce apar ca adevărate profesioniste, în timp ce se confruntă cu războiul, cu pierderea şi cu durerea".

Motanul Stefan din Ucraina, premiat ca influencer

Evenimentul a avut loc la celebrul Hotel Martinez pe de Coasta de Azur şi a reunit influenceri din toată lumea. Cel mai neobişnuit câştigător al premiului de influencer a fost acordat motanului Stefan, din Ucraina. Cel care a avut onoare să se cunoacă cel mai bine cu Stefan a fost chiar tiktoker-ul Khaby Lame.  

Stefan a devenit celebru în primele zile de război când milioane de oameni l-au urmarit pe drumul salvării si după ce a ajuns în polonia. Şi Catrinel Menghia face furori pe riviera franceză. Fotomodelul a venit pentru o ședință foto pentru celebra revistă Vogue, ediţia din China. Iar Cosmina Stratan a revenit pe covorul roşu de la Cannes, la zece ani după ce După Dealuri i-a adus premiul pentru interpretare feminină. Actriţa româncă face parte din distribuţia filmului francez din selecţia oficială, "Frate şi Soră", alături de laureata premiului Oscar, Marion Cotillard. 

Tot la Cannes, legendara Kylie Minogue a lansat un remix surpriză pentru fanii ei din întreaga lume, al hitului Can't Get You Out Of My Head.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Mădălina Ghenea, apariţie electrizantă la Cannes. Românca a primit un premiu la "World Influencers and Bloggers Awards"