Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino, în filmul despre asasinarea lui Maurizio Gucci, care va fi lansat în toamnă

Trailerul mult-aşteptatei pelicule House of Gucci a fost lansat. În primele imagini, apare şi românca Mădălina Ghenea, la braţul actorului Al Pacino. Filmul spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci, la ordinul fostei soţii.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 22:14

Vezi și

Asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului Guccio Gucci, va ajunge pe marile ecrane, în regia lui Ridley Scott. Crima comisă în 1995 a fost plănuită în detaliu de fosta soţie, Patrizia Reggiani, care a angajat un asasin pentru a-l ucide după ce a părăsit-o. În noul film, personajul Patriziei este interpretat de Lady Gaga. 

Din distribuţie fac parte şi actori de renume precum Al Pacino, Salma Hayek şi Jeremy Irons, dar şi Mădălina Ghenea. Românca interpretează rolul Sophiei Loren, iar în film apare la braţul actorului Al Pacino. Ar fi obţinut rolul în urma unei probe care a durat doar 20 de minute. Mădălina Ghenea fost chemată la casting de regizorul Ridley Scott, datorită asemănării izbitoare cu celebra actriţa italiană.

Pelicula a fost aspru criticată de familia Gucci care acuză producătorii de la Hollywood că vor să se îmbogăţească în urma tragediei. Filmul va ajunge în cinematografe pe 26 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino, în filmul despre asasinarea lui Maurizio Gucci, care va fi lansat în toamnă