Antena Meniu Search
x

Video Madonna a fost externată din spital. Fanii cântăreței cred că și-a prezis problemele de sănătate: mesajul misterios postat pe Instagram

Madonna a fost internată câteva zile la Terapie Intensivă! Cântăreaţa a fost găsită sâmbătă inconştientă în propria casă din New York şi a fost dusă de urgenţă la spital. Abia azi a fost externată. Unul dintre copii a aflat vestea în România, unde a participat la un festival de muzică din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 21:06

Vezi și

Familia a fost anunţată că Madonna suferă de o infecţie bacteriană gravă şi că starea ei de sănătate se poate înrăutăţi. O rudă a declarat sub protecția anonimatului că s-a temut că artista ar putea muri. De la căpătâiul cântăreţei a lipsit fiul ei, Rocco Ritchie, care sâmbătă se distra la un festival din România, alături de un grup de prieteni. Rocco ar fi rămas în ţara noastră şi în zilele următoare, pentru un tur cu motocicleta prin Carpaţi.

Fanii au aflat abia ieri despre suferina reginei pop, când managerul a anunţat că artista îşi amână toate concertele. "În acest moment trebuie să anulăm toate angajamentele publice, inclusiv turneul. Vă vom oferi mai multe informaţii imediat ce le vom avea, inclusiv despre noua dată la care va debuta turneul", a spus acesta.

Turneul Celebration urma să marcheze patru decenii de carieră

Turneul Celebration urma să marcheze patru decenii de carieră. Seria de concerte trebuia să înceapă pe 15 iulie, în Canada. Mai mulţi apropiaţi spun că vedeta a muncit până la epuizare. Madonna avea un program de repetiţii de 10 ore pe zi, şase zile pe săptămână. Una dintre persoanele care au avertizat-o pe cântăreaţă să ia o pauză ar fi fost chiar fiica acesteia, Lourdes, în vârstă de 26 de ani.

Fanii spun că Madonna însăşi ar fi prezis ce urma să se întâmple, printr-o postare misterioasă pe Instagram: "Calmul dinaintea furtunii". Ultima dată, cântăreaţa a fost activă pe social media pe 23 iunie, când le-a arătat fanilor că urma să se vopsească. Acum, la toate postările ei, mii de fani au postat mesaje de încurajare şi rugăciuni. Madonna este una dintre cele mai iubite artiste din lume. De a lungul carierei, a vândut peste 300 de milioane de copii ale albumelor sale şi a câştigat peste 218 premii, printre care şi 7 Grammy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Madonna a fost externată din spital. Fanii cântăreței cred că și-a prezis problemele de sănătate: mesajul misterios postat pe Instagram