Antena Meniu Search
x

Madonna, prima declaraţie după externarea de la terapie intensivă: "Dragostea din partea familiei este cel mai bun medicament"

Madonna a mulțumit familiei și prietenilor pentru sprijinul acordat după ce luna trecută a fost spitalizată cu o infecție bacteriană gravă. Cântăreața a împărtășit o actualizare pe rețelele sociale spunând că a fost norocoasă să fie în viață după perioada petrecută la terapie intensivă.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 10:01

Madonna, prima declaraţie după externarea de la terapie intensivă: "Dragostea din partea familiei este cel mai bun medicament"
Madonna, prima declaraţie după externarea de la terapie intensivă: "Dragostea din partea familiei este cel mai bun medicament" - Instagram

Artista de 64 de ani a spus anterior că este „pe cale de recuperare” după ce a petrecut câteva zile în secția de terapie intensivă. Ea urma să înceapă un turneu mondial de șapte luni în săptămânile următoare, dar a trebuit să-l amâne, relatează BBC. 

"Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. Ca mamă, poți să fii cu adevărat prinsă de nevoile copiilor tăi și de dăruirea aparent nesfârșită. Dar când situaţia s-a agravat, copiii mei au fost alături de mine. Am văzut o latură pe care nu o mai văzusem niciodată înainte."

Ce a transmis artista pe reţelele sociale

Madonna a continuat să le mulțumească prietenilor ei pentru „dragostea și sprijinul” lor, într-o postare cu o fotografie cu ea îmbrățișând fiul ei David și o altă poză alături de fiica ei Lourdes.

Pe acelaşi subiect

Ea a împărtășit, de asemenea, o imagine cu ea ținând o fotografie Polaroid, despre care a dezvăluit că a fost făcută de Andy Warhol cu Keith Haring purtând o jachetă cu chipul lui Michael Jackson pictat pe ea. Ea i-a descris pe cei trei artiști drept un „triunghi perfect al strălucirii” care „a atins atât de multe vieți, inclusiv pe a mea”.

Cântăreața i-a mulțumit pentru cadou managerului ei Guy Oseary, adăugând: „Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și atât de mulți alții care au plecat”.

Când ar putea fi reluat turneul mondial

Postarea s-a încheiat: „Și le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca!” Într-o declarație anterioară de la începutul acestei luni, Madonna a spus că planul ei era să-și reprogrameze viitoarele concerte din America de Nord și să-și înceapă turneul de celebrare în Marea Britanie în octombrie.

Ea urma să înceapă turneul celor mai mari hituri din Canada pe 15 iulie. Etapa europeană este programată să înceapă cu patru nopți la O2 Arena din Londra din 14 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Madonna, prima declaraţie după externarea de la terapie intensivă: "Dragostea din partea familiei este cel mai bun medicament"