Antena Meniu Search
x

Video Madonna, turneu maraton în Europa şi Statele Unite, pentru a marca patru decenii de carieră. Unde va susţine primul concert

La 64 de ani, Madonna pleacă în turneu. Celebra artistă, idolul unei generaţii, a anunţat datele pentru turneul său "The Celebration Tour", care cuprinde patru decenii de muzică. Turneul va debuta la Vancouver, pe 15 iulie, iar artista va cânta în 35 de oraşe. Inclusiv în Europa. 

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 14:10

Vezi și

Până în octombrie, vedeta va susţine concerte în Canada şi Statele Unite, iar de pe 14 octombrie va începe etapa europeană a turneului: prima oprire fiind în Londra. 

Evenimentul muzical se anunţă şi un omagiu adus oraşului New York, locul unde şi-a început cariera Madonna. Artista care a devenit celebră cu melodii ca "Material Girl", "Like a prayer" sau "Like a virgin" este unul dintre cei mai cel mai de succes artist solo din topurile Billboard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Madonna, turneu maraton în Europa şi Statele Unite, pentru a marca patru decenii de carieră. Unde va susţine primul concert