Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maraton de filme celebre în aer liber, zilnic în Sectorul 6 al Capitalei. Programul săptămânal al locaţiilor

A început maratonul filmelor în aer liber. Până pe 8 septembrie, 32 de pelicule celebre, unele chiar de Oscar, vor rula pe ecrane gigant, în fiecare seară, în câte o locaţie din sectorul 6. Organizatorii au pregătit peste 200 de locuri, dar cine doreşte poate veni şi cu pătura de acasă pentru a sta cât mai confortabil. 

de Ana Maria Munteanu

la 09.08.2024 , 09:04

Spre bucuria tuturor, primul film din sesiunea de Cinema sub Stele a fost "Trolii", un film dublat în limba română, iubit de copiii de toate vârstele. Mai mult, pentru această domnişoara cinema-ul în aer liber a fost cel mai bun prilej pentru a sărbători. "Ne-am hotărât să ieşim pentru că mâine e ziua mea şi nu pot să o fac cu ei şi ne-am luat păturică că ne-am gândit că nu o să fie locuri şi ne-am luat de ronţăit şi am venit. O să împlinesc 17 ani", ne mărturiseşte tânăra.

Caravana filmelor se va muta, săptămânal, în mai multe locaţii din sectorul 6.

Programul locaţiilor

Vezi și
  • 8 - 11 august: în Piațeta Favorit;
  • 12 - 18 august: în Parcul Drumul Taberei;
  • 19 - 25 august: în Parcul Liniei;
  • 26 august - 1 septembrie: în Parcul Crângași;
  • 2 - 8 septembrie: în Parcul Marin Preda.

Pe ecran vor rula filme de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. De la animaţie la comedii, până la aventură, acţiune, dramă sau SF. Printre ele se numără şi peliculele "Good Will Hunting", "Naufragiatul", "Misiune imposibilă", "Prinde-mă, dacă poți!", "Forrest Gump", sau "Regele Arthur".

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Entertainment » Maraton de filme celebre în aer liber, zilnic în Sectorul 6 al Capitalei. Programul săptămânal al locaţiilor