Antena Meniu Search
x

Video Mihai Morar, la poveşti în platoul Observator, despre vacanţa de vară petrecută alături de soţie şi cele trei fete

Mihai Morar este din nou matinal. A revenit din concediu, de astăzi îl auzim din nou la Radio ZU. Şi practic auzim un Mihai total relaxat. A avut o vară plină în care a fost împreună cu soţia şi cele trei fete în vacanţe. În Italia, în Grecia, chiar şi prin România.

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 14:01

Vezi și

Vacanţa cu mai mulţi copii poate fi sinonimă cu rezolvarea unui cub rubik, după ce ai terminat un puzzle cu mii de piese. 

"Să “acomodezi” 5 omuleți, cu bagajele lor pentru 2 săptămâni de vacanță, inclusiv cărucior, într-o cutiuță (pentru că pe insule, în Grecia, nu prea găsești decât cutiuțe la rent-a-car) e sinonim cu rezolvarea unui cub rubik, după ce ai terminat un puzzle de câteva mii de piese. Iar treaba asta făcută și legal, cu “prâslea” montată în scaunul de copil. Doar că prâslea-Roua pare singura nemulțumită din fotografie, deși ea e singurul pasager căruia nu i s-a luat din spațiul vital. De fapt, ce voiam să vă spunem e că am ajuns cu bine, cazarea e ok, apa-boiler, vă mai scriem noi din când în când", scria Mihai Morar, pe Instagram, la ajungerea în Creta, în dreptul unei poze în care apare alături de soţie şi de cele trei fete, într-o maşină încărcată cu bagaje.

Aflaţi cum şi-a petrecut vacanţa matinalul de la Zu din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Mihai Morar, la poveşti în platoul Observator, despre vacanţa de vară petrecută alături de soţie şi cele trei fete