Meniu
Search
x

Video Morning ZU, cel mai ascultat matinal din România, la toate categoriile de vârstă şi target

Cine se trezeşte cu ZU, zumzăie toată ziua de veselie! Matinalii de la Radio ZU, Morar, Buzdugan şi Emma Ştefan au reuşit vara aceasta cele mai bune audienţe din toate timpurile. Morning ZU este cel mai ascultat matinal din România, la toate categoriile de vârstă şi target. 

De Redactia Observator la 09.09.2022, 10:08
Vezi și

Peste un milion de români primesc energie în fiecare dimineaţă de la matinalii Radio Zu - Morar, Buzdugan şi Emma Ştefan. Morning ZU şi-a câştigat titlul de cel mai ascultat program de dimineaţă din toată ţara. 

Morar: Cel mai frumos când munca ta îți este rasplatitia și nu trebuie să fim modești, chiar muncim pentru matinalul asta la fel de mult cât ne și distrăm, la fel de mult cât greșim, la fel de mult cât improvizăm 

Buzdugan: Doamne, câte arene naționale ne ascultă în fiecare dimineață și e un miracol. Noi suntem niște oameni normali, adică nu avem păreri extraordinare despre noi și ne simțim așa un pic micuți că vezi că miliaone și miliaone de oameni ascultă doi oameni, trei, uneori patru în fiecare dimineață ...

Buzdugan şi Morar lucrează de 18 ani împreună. Iar de 6 ani primesc inspiraţie şi de la colega lor Emma Ştefan. 

Ema: M-au adoptat şi pe mine..Când vin la muncă dimineața zic că am venit la cea mai frumoasă cofetărie și cred că am avut dreptate că iată avem cei mai dulci ascultători. 

Matinalul de la Radio Zu împlineşte anul acesta 14 ani. Iar asculătorii i-au făcut cel mai frumos cadou: vara cu cele mai bune audienţe din toate timpurile. MorningZu este lider de audienţă pe publicul comercial, în București, in mediul urban și la nivel național. 

Morar: Le transmitem că dacă se pot intersecta dimineaţa cu noi ar fi foarte bine, că asta e sensul pentru care noi ne trezim. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Morning ZU, cel mai ascultat matinal din România, la toate categoriile de vârstă şi target