Antena Meniu Search
x

Video „My Universe”, colaborarea Coldplay cu BTS, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor

„My Universe”, colaborarea grupurilor Coldplay şi BTS, s-a clasat pe primul loc în topurile americane ale single-urilor, Billboard Hot 100 şi Rolling Stone, după prima săptămână de la lansare.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 10:49

Trupa Coldplay, alături de BTS
Colaborarea Coldplay cu BTS, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor - Instagram/ Coldplay

La nivelul Statelor Unite, melodia a fost accesată online de peste 8,5 milioane de ori şi a fost descărcată de 136.000 de ori, în prima săptămână. În topurile Billboard, „My Universe” a debutat pe primul loc în listele Hot 100, Global 200 şi Global Excl. U.S.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La nivel mondial, potrivit Billboard, colaborarea a generat 95,4 milioane de accesări online şi a fost descărcată de 142.400 de ori, relatează news.ro.

Pe acelaşi subiect

Trupa BTS, un fenomen mondial în industria muzicală

Coldplay ajunsese până acum doar o dată pe primul loc în Hot 100, cu „Viva la Vida”, în 2008. Grupul k-pop BTS a mai ocupat această poziţie de cinci ori, în ultimele 14 luni, cu „Dynamite”, „Savage Love (Laxed - Siren Beat)”, „Life Goes On”, „Butter” şi „Permission to Dance”.  Trupa BTS s-a înfiinţat în 2010 şi a debutat în 2013, iar cei 7 membri îşi scriu în general singuri versurile şi muzica.

Videoclipul piesei „Dynamite” a fost lansat pe Youtube în data de 21 august, iar în mai puţin de 8 ore înregistra 86,4 de milioane de vizualizări, fiind deja doborât propriul lor record de la piesa Blackpink, care, în iunie atingea pragul de 86,3 milioane de vizualizări în 24 de ore. Membrii trupei se pot bucura de aprecierea fanilor care nu doar o dată au demonstrat că le sunt alături. Ei au înregistrat şi în luna aprilie un record cu 74,6 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore cu piesa “Boy With Luv”, piesă lăudată şi distribuită îndelung în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » „My Universe”, colaborarea Coldplay cu BTS, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor