Antena Meniu Search
x

Video Numărătoare inversă până la Electric Castle. Faţă de alţi ani, forfota de pe uliţele din Bonţida pare că s-a mai domolit

Doar o zi a mai rămas până la Electric Castle, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Va fi o ediţie specială, adaptată acestor vremuri, dar nu vor lipsi artiştii, distracţia şi…posibil nici ploaia. Dacă în alţi ani, uliţele din Bonţida forfoteau de mii de tineri veniţi să îşi caute un loc de cazare, în acest an, festivalierii se mai lasă aşteptaţi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.08.2021, 21:34

Vezi și

Odată cu deschiderea campingului, voluntarii au fost primii care şi-au făcut apariţia.

Teodora, voluntar: Am vrut să am parte de o experienţă nouă, că n-am mai fost până acum la festival şi mi s-a părut interesant să ajut să fiu parte din stuff, să am parte de un inside aşa asupra festivalului.

700 de locuri disponibile pentru camping

700 de locuri de cazare sunt disponibile în campingul organizatorilor, iar preturile variază în funcţie de condiţii. Pentru tot weekendul, un cort simplu de 2 persoane costă 200 lei, dar cei mai pretenţioşi pot plăti chiar şi mii de lei pentru un cort cu electricitate sau pentru o cabană.

Pe acelaşi subiect

Cei care vor să se odihnească cu adevărat după o noapte de distracţie pot să aleagă o astfel de cabină modulară izolată fonic. Aceasta le oferă două paturi confortabile, un seif pentru lucrurile de valoare, porturi USB, dar şi spaţii unde să îşi depoziteze hainele. Toata cabina costă două mii de lei. Oamenii au opţiunea de a veni cu propriul cort la camping sau chiar cu rulota. În plus, sunt şi localnici care primesc chiriaşi. 

''Vin în prima zi să campez şi să-mi fac setup-ul complet, după aia nu mai am o treabă. De mâine vin cu ăla mic, soţia şi ne bucurăm de experienţă.''

Maria Babos, localnica: Nu vin ca în alţi ani. Vin mai slăbuţ. 4 corturi şi în casă 3 persoane. Faţă de ceilalţi ani când aveam 60-80 de persoane.

Chiar şi aşa, cu mai puţini oameni, organizatorii promit un weekend de neuitat.

Andrei Cojocariu, director Tehnic E.C: O să fie 3 zile în loc de 5, dar la fel de intense, la fel de interesante, cu party peste noapte. Avem 6 scene, în loc de 8 câte aveam de obicei, totuşi în continuare sunt 72 de ore de muzică.

După weekendul de la Bonţida, festivalul se mută la Cluj-Napoca, acolo unde petrecerea va continua pentru încă o săptămână, atât cu artişti romani, cât şi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Numărătoare inversă până la Electric Castle. Faţă de alţi ani, forfota de pe uliţele din Bonţida pare că s-a mai domolit