Antena Meniu Search
x

Video Concert de muzică vieneză, organizat în cariera de piatră de la Bocşa, în Caraş Severin: "Oferă ceva pentru suflet acest eveniment"

Dacă până la Electric Castle mai avem de aşteptat pasionaţii de muzică au deja motive de bucurie. La Bocşa, în Caraş Severin, are loc cea mai nouă ediţie a Concertului de Muzică Vieneză, susţinut în cariera de piatră.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 13:35

Vezi și

Acordurile muzicii clasice au răsunat aseară în cariera de piatră de la marginea oraşului Bocşa, un regal vienez la care au asistat sute de spectatori.

Turist: Muzica înainte de toate. Sigur că Bocşa, în cadrul ăsta extraordinar, oferă celor doritori de ceva pentru suflet acest eveniment care este deosebit.

Turist: Avem nişte locuri foarte frumoase. Evenimentul în sine e foarte frumos şi sper să îl ţină tot aşa.

Turist: Foarte frumos şi îmi pare foarte bine că am venit, nu am fost niciodată până acum.

Este pentru a treia oară, în ultimii cinci ani, când un astfel de eveniment are loc în interiorul carierei de piatră.

Cristian Rudic, moderatorul evenimentului: Aveţi decorul cel mai frumos din lume, pentru că cel mai mare arhitect şi cel mai mare decorator şi cel mai mare scenograf al lumii este natura însăşi.

Dan Liuț, director Casa de Cultură Bocşa: Concertul de muzică vieneză din cariera de piatră, un proiect aş putea să zic unic la nivel naţional şi ne bucurăm că Bocşa este deschizător de drumuri în acest sens. 

Mirel Pascu, primar Bocșa: Mulţumim orchestrei de muzică de la Timişoara, orchestrei vieneze, care astăzi a venit să încânte cetăţenii din Bocşa şi nu numai, în acest cadru unic în România.

Cei care au asistat la concert au avut parte şi de un moment special, oferit de balerinii Alina Mihai şi Alin Radu. Intrarea la eveniment a fost liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Concert de muzică vieneză, organizat în cariera de piatră de la Bocşa, în Caraş Severin: "Oferă ceva pentru suflet acest eveniment"