Antena Meniu Search
x

Foto Oficial: Când se lansează continuarea miniseriei Band of Brothers, produsă de Steven Spielberg și Tom Hanks

Fanii miniseriei Band of Brothers (Camarazi de Război) din 2001 au motive de bucurie. După continuarea The Pacific (2010), Steven Spielberg și Tom Hanks au pregătit noi episoade care vor ține pasionații filmelor de război cu sufletul la gură. Miniseria se va numi "Masters of the Air" și va fi difuzată în curând pe Apple TV+.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.10.2023, 19:55

Miniseria Band of Brothers, creată de Tom Hanks și Steven Spielberg, bazată pe fapte reale imortalizate în cartea istoricului Stephen E. Ambrose, a fost un adevărat succes pentru fanii genului și nu numai. Cele 10 episoade de istorie ecranizată, de o calitate excepțională, le-au adus celor doi cineaști mai multe premii Emmy și Golden Globe, devenind emblematice pentru genul filmelor de război.

Nouă ani mai târziu, Hanks și Spielberg au lansat The Pacific, o continuare ce a adus în atenția publicului dramele frontului din Pacific, acolo unde confruntările dintre americani și japonezi au fost de o cruzime inimaginabilă. La fel ca și Band of Brothers, seria The Pacific a fost bine primită de criticii de film și publicul larg. Însă Steven Spielberg și Tom Hanks nu s-au mulțumit cu atât. O nouă miniserie, denumită Masters of the Air, va fi difuzată începând cu 26 ianuarie pe Apple TV+. În rolurile principale îi regăsim pe Austin Butler (Elvis), Barry Keoghan (The Banshees on Inisherin) și Callum Turner (Fantastic Beasts).

Potrivit Unilad, filmările au început în 2021 și se bazează pe cartea scrisă de biograful și istoricul american Donald L. Miller, profesor de Istorie la Lafayette College din Pennsylvania, consultant PBS și HBO și New York Times bestselling author. Miniseria îi ecranizează pe camarazii de război din așa-numita 100th Bomb Group, în timpul raidurilor extrem de periculoase efectuate în Germania Nazistă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, în timp ce se confruntă cu barajele antiaeriene, lipsa oxigenului și teroarea pură că în orice moment ar putea muri la aproape 8 kilometri altitudine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Oficial: Când se lansează continuarea miniseriei Band of Brothers, produsă de Steven Spielberg și Tom Hanks