Antena Meniu Search
x

Video Petrecere Vogue, la Londra. Kate Winslet, Prințesele Beatrice și Eugenie ale Marii Britanii au atras toate privirile pe covorul roşu. Cine a fost surpriza serii

Petrecerea anului a avut loc aseară la Londra, unde a început săptămânia modei. De la feţe regale, până la vedete din lumea filmului şi muzicii, nimeni nu a lipsit de la evenimentul organizat de celebra revistă Vogue. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 20:50

Vezi și

Kate Winslet, Prințesele Beatrice și Eugenie ale Marii Britanii sau actriţa Sienna Miller au atras toate privirile pe covorul roşu.

Petrecerea anului a avut loc la Londra

Defilarea de gală a continuat şi pe podium. Acolo au fost prezente supermodele care au făcut istorie în anii 90, precum Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Linda Evangelista. Surpriza serii a fost, însă, Kate Moss.

Mai strălucitoare ca niciodată, aceasta şi-a făcut apariţia pe scenă, la câteva zile după ce şi-a uimit fanii din întreaga lume cu fotografii în care apărea fără machiaj şi vizibil îmbătrânită, în faţa unui restaurant din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Petrecere Vogue, la Londra. Kate Winslet, Prințesele Beatrice și Eugenie ale Marii Britanii au atras toate privirile pe covorul roşu. Cine a fost surpriza serii