Antena Meniu Search
x

Petreceri fabuloase de Revelion: cum s-au distrat vedetele în noaptea dintre ani. Dua Lipa a ales o destinaţie inedită

În noaptea dintre ani, adevăratele stele au fost vedetele internaţionale. Fie că au ales vacanţe în ţinuturi exotice ori au dansat toată noaptea în ţinute extravagante, starurile au umplut Instagramul de fotografii, cu dedicaţie pentru fani. 

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 20:39

Dua Lipa a intrat în noul an pe ritmuri indiene, în India, la Jaipur. Fanilor le-a dedicat două fotografii. Una cu elefanţi, cealaltă cu familia ei, înainte de petrecerea de Revelion. 

Revelionul vedetelor. Cum s-a petrecut la Hollywood

Extaziaţi de atmosfera asiatică au fost şi Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas. Celebrul cuplu de la Hollywood a intrat în Noul An alături de familie, după ce s-au jucat de-a exploratorii. 

Ceva mai liniştiţi au petrecut Victoria și David Beckham, dar într-un decor luxos. Au cinat de Revelion cu părinţii Victoriei la hotelul Ritz Londra. 

Pe acelaşi subiect

Rod Stewart s-a îmbrăcat în kilt de Anul Nou. A petrecut ultimele ore din 2023 împreună cu familia. Artistul spune că în acest fel a onorat memoria tatălui său, născut în Scoţia. 

Fashion icon-ul Heidi Klum a dansat până dimineaţa alături de soţul ei, într-un club de pe insula Saint-Barthélemy, din Marea Caraibelor. La cei 50 de ani ai săi, şi-a etalat trupul îmbrăcată doar într-un sutien cu paiete şi o fustă mini din acelaşi material. 

Şi Nadia Comăneci a făcut senzaţie de Revelion. A dansat neobosită la petrecerea de Anul Nou, pe care a organizat-o acasă la ea, în Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Petreceri fabuloase de Revelion: cum s-au distrat vedetele în noaptea dintre ani. Dua Lipa a ales o destinaţie inedită