Antena Meniu Search
x

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut o fetiţă. Este al treilea copil alături de James Matthews

Împreună cu soţul James Matthews, Pippa Middleton a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiţă.

de Antonia Roşu

la 12.07.2022, 12:42

Pippa Middleton a născut o fetiţă
Pippa Middleton a născut o fetiţă - Profi Media

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge şi soţul James Matthews au acum o familie formată din cinci membri. Pippa Middleton a născut o fetiţă în urmă cu două săptămâni, a scris publicaţia People.

Pippa şi James, în vârstă de 38, respectiv 46 de ani, au avut primul copil, un băieţel pe nume Arthur, în octombrie 2018. Fiica celor doi, numită Grace, s-a născut în luna martie a anului 2021. Aceasta a ales să nască la spitalul St Mary, acelaşi loc unde şi sora mai mare, Kate, i-a adus pe lume pe cei trei copii alături de Prinţul William.

Surorile Middleton, cât mai aproape una de cealaltă

Vestea cum că Pippa ar fi însărcinată a ajuns în atenţia presei când aceasta a fost surprinsă, în urmă cu o lună, la Jubileul de Platină al reginei, într-o rochie verde. People relatează că odată ce şi-au extins familia, cuplul intenţionează să se mute într-un sat liniştit, lângă Berkshire, la o distanţă de 50 de minute de Windsor, unde Kate, William şi cei urmaşi ai familiei regale vor locui din această vară.

O sursă apropiată a relatat publicaţiei americane că Pippa şi James îşi doresc doar să ducă o viaţă liniştită alături de cei trei copii ai lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut o fetiţă. Este al treilea copil alături de James Matthews