Antena Meniu Search
x

Video Pique a răspuns cu prima ocazie, după "răzbunarea" Shakirei. Replica fotbalistului după ce a ascultat piesa

Întreaga planetă urmăreşte războiul de la distanţă dintre doi foşti iubiţi celebri: Shakira şi Pique. Regina muzicii latino a lansat o melodie în care îl ironizează pe fotbalistul care a părăsit-o pentru o tânără de 22 de ani şi îi transmite că a coborât mult standardele. Hitul a strâns peste 90 de milioane de vizualizări în două zile, dar fotbalistul i-a dat o replică.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 21:19

Vezi și

"Sunt peste nivelul tău, de aceea ai rămas cu cineva ca tine". Acesta este refrenul noii melodii a Shakirei, în care cântăreaţa îi atacă dur atât pe fostul ei partener, fotbalistul Gerard Piqué cât şi pe actuala iubită a acestuia, Clara Chia. Supărările adunate în urma unei relaţii de mai bine de 10 ani şi a unei despărţiri publice tumultoase, sunt scoase la suprafaţă de artistă. 

Nu este primul cântec al Shakirei despre despărţirea de Pique. "Monotonia" a apărut în urmă cu trei luni, dar a fost mai degrabă un cântec de suferinţă decât unul de răzbunare. De data aceasta însă, vedeta nu are de gând să menajeze pe nimeni şi critică alegerea lui Pique de a rămâne cu femeia de 22 de ani care i-a fost şi amantă. 

"Valorez cât două femei de 22 de ani. 

Ai schimbat un Ferrari pentru un Twingo

Pe acelaşi subiect

Ai schimbat un Rolex pentru un Casio", sunt alte versuri din noua piesă a Shakirei.

Răspunsul fotbalistului nu s-a lăsat aşteptat

Pique a reacționat vineri după-amiază în cadrul evenimentului de promovare a competiţiei sportive organizate de el: "Sunt serios. Ceasul Casio este pe viaţă".

Fotbalistul a declarat entuziasmat că a fost sponsorizat de Casio, în timp ce a împărţit invitaţilor ceasuri. Shakira şi Piqué au avut o relaţie timp de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată, deşi au împreună doi copii. În iunie cuplul s-a despărţit ca urmare a infidelităţii bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Pique a răspuns cu prima ocazie, după "răzbunarea" Shakirei. Replica fotbalistului după ce a ascultat piesa