Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pique s-a fotografiat într-un Twingo, ca reacţie la piesa Shakirei în care îşi critică fostul iubit

Deşi a trecut jumătate de an de când au anunţat despărţirea, Shakira şi Jerard Pique continuă să "se înţepe" în văzul lumii. După ce noua melodie în care Shakira îşi varsă năduful a cucerit topurile, Pique pare hotărât să-i arate că nu este deloc afectat. Ba este chiar încântat de noua relaţie. Shakira şi starul Barcelonei s-au despărţit după aproape 12 ani de relaţie şi au împreună doi copii.

de Redactia Observator

la 16.01.2023 , 17:11

De patru zile, melodia Shakirei despre fostul său partener răsună în cartierul din Barcelona în care locuieşte artista. Pentru că Pique a "lăsat-o vecină cu soacra", aşa cum spun versurile noii piese, cântăreaţa columbiană a decis să-şi decoreze balconul cu o vrăjitoare în mărime naturală. Nu întâmplător, figurina priveşte chiar spre locuinţa mamei lui Jerard Pique.

Reacţia lui Pique după ce Shakira a lansat noua piesă

Nici răspunsul dat de tatăl copiilor Shakirei nu este deloc întâmplător. La doar câteva zile după ce Shakira a cântat că fostul fotbalist al Barcelonei a preferat "un Renautl Twingo în locul unui Ferrari", Pique a apărut la serviciu, cum altfel decât, într-un Twingo.

Vezi și

Nu este prima dată când fostul fotbalist îi dă replica Shakirei folosind chiar metaforele apărute în versurile acesteia: după ce artista a spus că Pique a dat un ceas Rolex pentru un Casio, acesta şi-a arătat public preferinţa pentru Casio.

Pique: Sunt serios: ceasul Casio este pe viaţă.

Şi Casio i-a sărit în ajutor lui Pique şi a scris pe un site de socializare că bateria ceasurilor Casio ţine mai mult decât întreaga relaţie a Shakirei cu starul Barcelonei. Melodia de la care a plecat întregul scandal a cucerit topurile încă de la apariţie şi este în acest moment una dintre cele mai ascultate melodii de pe Spotify.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » Pique s-a fotografiat într-un Twingo, ca reacţie la piesa Shakirei în care îşi critică fostul iubit