Antena Meniu Search
x

Protest uriaş al fanilor Karinei din trupa aespa, pentru că vedeta K-pop are iubit. Tânăra de 23 de ani şi-a cerut scuze: "Voi fi mai matură și mai muncitoare"

Fanii vedetei K-pop din Coreea de Sud, Karina, au protestat deoarece cântăreața are un iubit. Ei au transmis un mesaj cântăreței cu ajutorul unui panou montat pe un camion. Tânăra a prezentat scuze și a promis că va încerca să devină mai matură și mai muncitoare.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 15:57

Reacţia Karinei după protest - Profimedia

Protestul a izbucnit după ce s-a aflat că vedeta pop Karina are o relație cu actorul Lee Jae-wook, potrivit BBC. Fanii au dus un camion în fața agenției care o reprezintă pe Karina, iar pe panoul electronic amplasat pe vehicul au inscripționat mesajul: „Nu este suficientă dragostea pe care ți-o oferă fanii tăi?”.

Reacţia Karinei după protest

Ulterior, cântăreața a transmis un mesaj pe Instagram prin care le prezenta scuze fanilor și le promitea că le va „vindeca rănile”.

„Îmi cer scuze că v-am surprins foarte mult”, a spus tânăra de 23 de ani, promițând că va arăta o „parte mai matură și mai muncitoare” în viitor. Cântăreața, pe numele real Yu Ji-min, a reușit să vândă, alături de colegele de trupă, 2,1 milioane de copii ale albumului My World în 2023, relatează Mediafax.

Incidentul nu este izolat, deoarece pentru unii fani relațiile romantice ale vedetelor sunt considerate scandaloase. Vedetele pop din Coreea de Sud și Japonia își ascund viața personală și uneori au clauze în contracte privitoare la întâlniri sau căsătorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Protest uriaş al fanilor Karinei din trupa aespa, pentru că vedeta K-pop are iubit. Tânăra de 23 de ani şi-a cerut scuze: "Voi fi mai matură și mai muncitoare"