Antena Meniu Search
x

Video Radioaventura a luat sfârşit după două săptămâni: Autorulota ZU a străbătut 3000 de kilometri prin ţară

Radioaventura a luat sfârşit după două săptămâni în care echipa Radio ZU a străbătut mai bine de 3000 de kilometri prin ţară. Autorulota ZU le-a fost casă în toată această perioadă, iar asta i-a legat şi mai mult. 

de Redactia Observator

la 03.07.2022, 08:53

Vezi și

Două săptămâni pline de experienţe unice. În fiecare dimineaţă ne-am obişnuit să-i auzim pe radio, însă România a vrut să-i şi vadă. Echipa Radio ZU a luat la pas ţara noastră pentru a împărtăşi cu oamenii cea mai bună muzică, dar şi pentru a învăţa puţin din fiecare zonă. Mihai Morar şi Vlad Drăgulin au vorbit despre experienţele lor.  

3000 de kilometri prin ţară cu Autorulota ZU

Mihai Morar: Ne-am dat seama că avem mai multă energie decât credem noi că avem şi atunci când nu mai avem energie, avem de la cine să o lumă. În spatele nostru se întreabă sine este în spatele Radio ZU. Sunt oamenii acești care ne dau energie. Sunt ca o stație de încărcare pentru noi. 

Echipa a fost primită cu căldură inclusiv în casele oamenilor. 

Mihai Morar: Undeva în dreptul localitatii Marasesti, o doamnă ne-a făcut cu mana şi ne-a invitat la ea acasă. Am tras pe dreapta ca să-i dea gem lui Buzdugan. Ne-a invitat la ea acasă unde făcea dulceată. 

Echipa Radio ZU nu se opreşte aici, având planuri măreţe pentru viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Radioaventura a luat sfârşit după două săptămâni: Autorulota ZU a străbătut 3000 de kilometri prin ţară