Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Regele Charles, fotografiat în uniformă militară. Imaginea a fost făcută publică de Palatul Buckingham

Palatul Buckingham a dezvăluit, sâmbătă, pe reţelele sale de socializare un portret inedit al regelui Charles al III-lea pentru a marca Ziua Forţelor Armate britanice.

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 13:43

Portretul este realizat de Hugo Burnand, care a realizat deja mai multe portrete oficiale ale familiei regale. El a fotografiat nunta lui Charles şi a Camillei în 2005. De asemenea, el a realizat primul portret oficial al regelui Charles anul trecut. 

Palatul Buckingham a dezvăluit un nou portret al regelui Charles al III-lea în uniformă militară

Acest portret inedit îl arată pe rege îmbrăcat într-o redingotă de ceremonie, cu medaliile sale militare şi sabia. Este primul portret oficial al monarhului de la anunţul că suferă de cancer, la începutul acestui an. 

Articolul continuă după reclamă

O pictură realizată de Jonathan Yeo care îl înfăţişează pe monarhul britanic a fost, de asemenea, dezvelită în luna mai. În acest tablou cu fundal roşu, Charles poartă uniforma Gărzilor galeze, al căror regiment a fost numit colonel în 1975, potrivit News.

Pe acelaşi subiect

La nouă luni după încoronarea sa în mai 2023, palatul a anunţat la începutul lunii februarie că Carol al III-lea suferă de cancer, descoperit după o operaţie la prostată în ianuarie. Natura şi stadiul bolii nu au fost niciodată precizate.

Charles al III-lea şi-a reluat activităţile publice în aprilie. De atunci, a luat parte la comemorarea debarcării Aliaţilor în Normandia şi la parada Trooping the Colour, care îi marchează ziua de naştere.

Anul 2024 a fost deosebit de dificil pentru familia regală britanică. Kate suferă şi ea de cancer, depistat după o operaţie abdominală majoră în ianuarie. Iar sora regelui, prinţesa Anne, a fost spitalizată după ce a suferit o comoţie cerebrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Entertainment » Regele Charles, fotografiat în uniformă militară. Imaginea a fost făcută publică de Palatul Buckingham