Antena Meniu Search
x

Familia regală a Japoniei, vizită în Marea Britanie. Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako vor fi primiți cu covorul roșu

Familia regală a Japoniei face o vizită de trei zile în Marea Britanie. Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako vor participa la numeroase ceremonii și vor fi primiți de regele Charles al III-lea. Scopul vizitei este de a strânge legăturile dintre cele două țări.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 07:55

Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako vor fi primiți cu covorul roșu
Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako vor fi primiți cu covorul roșu - Profimedia

Este prima vizită oficială a unui șef de stat japonez din 1998, anunță BBC. Călătoria împăratului Naruhito și a împărătesei Masako în Marea Britanie trebuia să aibă loc în 2020, dar vizita a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19.

Împăratul și împărăteasa Japoniei vor fi așteptați cu covorul roșu și în cinstea lor vor fi organizate mai multe ceremonii. Printre altele, ei vor participa la un banchet de stat găzduit de regele Charles al III-lea la Palatul Buckingham.

Totuși, din cauza campaniei electorale, cuplul regal nu va primit și de șeful Guvernului britanic la Downing Street.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Stiri externe » Familia regală a Japoniei, vizită în Marea Britanie. Împăratul Naruhito și împărăteasa Masako vor fi primiți cu covorul roșu