Antena Meniu Search
x

Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, arestat după ce a fost confundat cu un hoţ de bancă

Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, a fost confundat cu un hoţ de bancă şi arestat după ce a încercat să retragă bani din contul său bancar. Coogler a confirmat pentru Variety incidentul, care s-a petrecut în ianuarie, după ce TMZ a anunţat pentru prima dată.

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 09:47

Ryan Coogler
Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, arestat după ce a fost confundat cu un hoţ de bancă - Profimedia

Potrivit unui raport de poliţie obţinut de TMZ, Coogler, care filmează în prezent continuarea „Black Panther: Wakanda Forever” în Atlanta, Georgia, a intrat într-o bancă din oraş şi i-a înmânat casieriţei o notă pe care scria: „Aş dori să retrag 12.000 de dolari numerar din contul meu curent. Vă rog să număraţi banii în altă parte. Aş vrea să fiu discret”. 

Regizorul şi alte două persoane au ajuns în arest

Tranzacţia a declanşat o alarmă, potrivit raportului, iar personalul băncii a sunat la poliţie. Coogler şi alte două persoane cu el au fost arestaţi şi ulterior eliberaţi, relatează news.ro

Coogler a declarat pentru Variety: „Această situaţie nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată… Cu toate acestea, Bank of America a colaborat cu mine, a rezolvat problema şi mergem mai departe”.

Înainte de blockbuster-ul global „Black Panther”, care a fost lansat în 2018, Coogler a regizat spin-off-ul „Creed” în 2015, cu Michael B Jordan şi Sylvester Stallone, şi debutul său regizoral din 2013, „Fruitvale Station”, despre un caz real de crimă al cărei autor era un poliţist, în care a jucat tot Jordan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Entertainment » Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, arestat după ce a fost confundat cu un hoţ de bancă