Antena Meniu Search
x

Rihanna a devenit cea mai tânără persoană din SUA care ajunge miliardară prin forţe proprii

Cântăreaţa Rihanna şi-a revendicat titlul de cea mai tânără miliardară, realizată prin forţe proprii, de pe continentul american.

de Antonia Roşu

la 06.07.2022, 12:06

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite ale Americii
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite ale Americii - Profi Media

Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a detronat-o pe Kim Kardashian, 41, şi este cea mai tânără femeie care a devenit miliardară pe cont propriu. Rihanna are o avere în valoare de $1,4 miliarde.

Vedeta este singura femeie sub 40 de ani care a reuşit să ajungă în topul anual al celor mai înstărite femei din Statele Unite ale Americii, publicat de către Forbes. Averea acesteia a trecut pragul miliardului în august, anul trecut, când a fost numită şi cea mai bine plătită cântăreaţă din întreaga industrie muzicală. De asemenea, Rihanna se situează pe poziţia a doua în clasamentul celor mai bine plătite femei din sfera de divertisment, imediat dupa Oprah Winfrey.

Familia Kardashian nu mai poate ţine pasul cu Rihanna

Există de asemenea zvornuri potrivit cărora cântareaţa ar fi primit o ofertă uriaşă pentru firma sa de lenjerie intimă, Savage X Fenty, de aproximativ $3 miliarde. Predecesoarea Rihannei, Kim Kardashian, a ocupat prima poziţie în topul realizat de Forbes din aprilie 2021 şi până acum, asta după ce averea ei a crescut considerabil de la $700 milioane la $1 miliard în doar 7 luni, graţie succesului înregistrat de compania sa, Skims.

Nu doar îmbunătăţirea stării materiale este prilej de sărbătoare pentru Rihanna. Cântăreaţa a adus pe lume un băieţel la începutul lunii mai, împreună cu rapperul A$AP Rocky. Mai rămâne ca cei doi proaspeţi părinţi să dezvăluie numele copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Rihanna a devenit cea mai tânără persoană din SUA care ajunge miliardară prin forţe proprii